Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XIII Remake için Eylül'de Büyük Bir Güncelleme Geliyor

 
 
Microids, XIII Remake için büyük bir güncellemenin 13 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu. Tower Five tarafından geliştirilen bu güncelleme, oyunu tamamen elden geçiriyor. Bu güncelleme oyuna sahip olan kullanıcılara ücretsiz sunulacak.
 
Microids'in belirttiğine göre Tower Five, sanat tasarımından yapay zekaya kadar tüm oyunu elden geçirdi. Çok sayıda teknik iyileştirmeyi içeren yeni güncellemede çevrimiçi çok oyunculu bir mod da yer alacak. Bu mod 13 oyuncuya kadar destek sağlayacak.
 
Microids CEO'su Stéphane Longeard yeni güncelleme ve oyun hakkında şunları söyledi: "“XIII Remake'in PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye kötü çıkış yapmasından dolayı çok üzgünüz. Remake, oyuncuların beklediği kalite standartlarına ulaşamadı. Hataları telafi etmek ve oyunun gelişimini tamamlamak için Tower Five stüdyosunu kiralama kararı aldık.
 
Tower Five, geçmişte bizimle birlikte çalışan ekipler arasında yer alıyor. Özellikle Nintendo Switch'teki Agatha Christie: The ABC Murders oyunu üzerinde büyük emekleri bulunuyor. Oyunu istenilen kaliteye çıkarmak için sizlere ücretsiz ve büyük bir güncellemeyi sunmak istedik."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming XIII XIII Remake birinci şahıs nişancı oyunu FPS Microids PlayMagic
Cory Barlog: God of War Ragnarök Bu Yıl Çıkış Yapacak House Flipper, Xbox Game Pass'e Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.7.2022 14:27:33

0
Şu para dışında başka bir şey düşünmeyen, oyun dünyasına tutkusu olmayan firma yöneticilerinden dolayı bu durumlar yaşanıyor. Oyun hazır olmadığı halde satışa çıkartıyorlar oyuncuların gözünden düştükten sonra bir daha toparlayamıyorlar. Oyun hazır değilse çıkartma daha sonra çıkar emin ol daha fazla kâr ederler. Oyun rezil çıktıktan sonra herkesin kafasına kazınıyor güncelleme ile düzeltselerde bir daha o oyuncuları çekemiyorlar. Eski oyunlarda kolay kolay bug göremezdik çünkü CD ye yazıldıkları için ve update sistemi daha olmadığı için elden tekrar tekrar geçirirlerdi şimdi yarım oyun çıkartıp sonra güncelleriz kafasıyla oyuncuları kekliyorlar.

7ender

30.6.2022 19:00:44

0
Orjinalininden kötü olan oyun... Hala uğraşıyorlar demek..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XIII Remake ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız