Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCOM: Enemy Unknown'ın Long War Modunu Yapanlar Yeni Bir Oyun Stüdyosu Kurdu


    Firaxis Games'in yıllar sonra yeniden ortaya çıkardığı XCOM serisini dirilten oyun XCOM: Enemy Unknown için oyuncular tarafından geliştirilen Long War isimli bir mod bulunuyordu. Oyuna her anlamda büyük eklemeler yapan ve oynanış süresini bir hayli uzatan Long War'ın yapımcıları, mod yapımcılığından oyun yapımcılığına terfi etti.

    Yapımcı ekip bugün, "Long War Studios" ismi verilen yeni bir oyun geliştirme stüdyosunu kurduklarını duyurdular. Yapılan duyuruyla beraber 'Terra Invicta' isminde yeni bir oyunun haberi de ortaya çıktı. Bilim kurgu temalı bir Grand Strategy oyunu olacağı belirtilen Terra Invicta, önümüzdeki dönemde Kickstarter üzerinde karşımıza çıkacak
 
    Long War Studios oyun yapımcılığında dikiş tutturabilecek mi büyük bir merak konusu olsa da, yapılan Long War isimli mod şimdiye kadar yapılmış en kaliteli oyun modlarından birisi olsa gerek. Zira XCOM: Enemy Unknown'ın baş tasarımcısı Jake Solomon bile Long War hakkında, "Aslında bizim yaptığımız oyun Long War için 20 saatlik bir alıştırma(tutorial) kısmı niteliğinde. Olsun, bu da iyi..." cümlelerini söylemişti.
 
Yapımcıların sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
xcom firaxis enemy unknown strateji 2k games
Fallout 4'ü Kimseyi Öldürmeden Bitirdi, Oyun Hatalara Sürüklendi The Witcher 3'ün Yeni Modunda Oyunu Farklı Karakterlerle ve Companionlarla Oynayabiliyorsunuz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XCOM: Enemy Unknown ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız