Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wreckfest'in İnceleme Puanları

 
Daha öncesinde PC için piyasaya sürülen, 27 Ağustos 2019 tarihinde de PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülen, çarpışma yarış oyunu Wreckfest'in inceleme puanları paylaşıldı. Oyunun şu an metacritic ortalaması 84, kullanıcıların puanına göre ise 6.1. Oyunun tanıtım yazısını ve inceleme puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Gaming Age - 100
TheSixthAxis - 90
Cheat Code Central - 90
PlayStation Universe - 90
IGN - 90
Push Square - 70
PlayStation LifeStyle - 65
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
FlatOut serisiyle tanıdığımız Bugbear Entertainment, FlatOut: Ultimate Carnage'in ardından seriye veda etmiş, ardından ise FlatOut 3 ile birlikte unutulması zor bir facia yaşanmıştı. Ultimate Carnage'den sonra bağımsızlığa çekilen Bugbear'ın yeni projesi, oyuncu desteğiyle bir yerlere gelmeye çalışıyor.
 
Hem Kickstarter üzerinden, hem de resmi internet sitesi üzerinden bir takım bağışlar toplayan Next Car Game, sunduğu görsellik ile dikkatleri çekiyor. Yine FlatOut tarzı bol bol kazalarla oynayacağımız oyunda fizik unsuru ön plana çıkıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic next car game flatout bugbear indie yarış
Fran Bow Geliştiricisinin Yeni Oyunu Little Misfortune 18 Eylül'de Çıkacak Final Fantasy VIII Remastered'ın İnceleme Puanları

BSC Misafiri

4.9.2019 11:53:21

0
Oyun çok güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wreckfest
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız