Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worms Serisinin Mobil Sürümünde Büyük İndirim


        Özellikle Worms serisiyle tanınan Team 17, pek çok platform için başarılı oyunlar geliştirmiş bir firma. Team 17, Worms serisinin 19. yılını kutlamak için oyunun mobil sürümünde indirim yaptı.
 
       Bu indirimlerle birlikte Worms 3'ü, Worms 2: Armageddon'ı 3,47 TL'ye; Alien Breed ve Superfrow HD'yi 2,41 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Eğer mobil oyunları seviyor ve arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun arıyorsanız bu iki Worms oyununu kesinlikle tavsiye ediyoruz. Worms 3'ün Google Play sayfasına buradan, iTunes sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
worms worms 3 ios ipad iphone ipod touch mobil
Sqaure Enix "Heavenstrike Rivals" İsmini Tescilledi Söylenti: Telltale Games'in Geliştirdiği Game of Thrones'un Ekran Görüntüleri Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ShadowofDeath06

16.11.2014 20:19:24

0
Kutlamak isteyen adam her yıl dönümünü kutluyor. Gönül isterdi ki dün HL2'nin 10.yıl dönümünü de inatçı Valve kutlasa. Vallaha adamlar bile unuttu güzelim oyunu. :(

strathmorea

16.11.2014 19:16:17

+1
Ey gidi, üniversite yıllarımda o zaman bu şekil oyunlarda yoktu, sabahlara kadar oynadığımızı bilirim ev arkadaşlarımla. Ne kapışırdık hatta turnuvalar yapardık ikili mücadelelerle.

killnOd

16.11.2014 17:16:22

+1
Umarim seneye 20. yilda yeni ve guzel bir Worms oyunu cikartirlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Worms 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız