Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World War Z İlk Haftasında Bir Milyondan Fazla Sattı

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Saber Interactive, World War Z'nin satışlarının bir milyon adeti aştığını duyurdu. Oyun 16 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkı yapmıştı.

Saber Interactive CEO Matthew Karch: "Özellikle PC'de Epic Games Store'un muazzam desteği sayesinde gerçekleşen, World War Z'nin şu ana kadar yakalamış büyük başarıdan dolayı onur ve heyecan duyuyoruz. İleriye dönük olarak, Tokyo bölümü için özel bir görevle başlayarak yeni geliştirmeler, stabilite güncellemeleri ve bonus oynanış içerikleri ile oyunu ve topluluğu genişletmeye devam edeceğiz."

Oyunun tanıtım yazısı:


World War Z akın akın, vahşice saldıran zombi güruhlarına karşı, soluk soluğa oynanan, dört oyunculu co-op üçüncü şahıs nişancı oyunu.

Paramount Pictures yapımı filmden esinlenerek yapılan bu oyunda, hızlı silah çatışmalarının yanı sıra bu dünyaya ait hikâyeler de göreceksin. Swarm Engine, silahlı çatışma sırasında durmadan zombi üretiyor. İleri grafik teknolojisiyse dehşet dolu bir aksiyon tecrübesi sunuyor.

Co-op tabanlı hikâye modlarında, hayatta kalmaya çalışan toplulukların yaşadıklarına tanıklık et. Hayatta kalmak için diğer oyuncularla kapış. Kendini geliştir. Güçlü silah yükseltmelerini ve 16. seviye karakter sınıflarını açıp zorlu mücadelelere atıl. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu World War Z dört kişilik co-op hayatta kalma shooter oyunu Saber Interactive
Square Enix E3 2019 Sunumu 11 Haziran'da Düzenlenecek Doraemon Story of Seasons Bu Sonbaharda Switch ve PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

11.5.2019 03:46:09

0
İlk vuruş hissiyatı zayıf geliyor ama ben alıştım, keyif alarak 50 saate yakın oynadım. Yeni içerikler gelecek yaz aylarında bedavaya. Beni oynatmaya devam eder bu oyun. Sizde biraz daha şans verin derim

MonacoDoom

10.5.2019 02:36:03

0
L4D2 hastası biri olarak oyunu ruhsuz buldum, Division mekanikleriyle L4D2 konseptini harmanlayıp içine ruh koymayı unutmuşlar ortaya böyle bir şey çıkmış. Kötü mü? Değil ama eksiği var.

BSC Misafiri

27.4.2019 13:26:37

+1
Burada çöp bu çöp diyen arkadaşlar, day's gone geluyor goty sony exc yeahhh derken bomba gibi patlamasıyla mok atmaya gelen sony hissedarlarına benziyorlar :) bekledikleri oyun leş ile az leş arası siradan bor oyun olunca diğer iyi oyunlara laf atmaya gelmişler bu arkadaşları tutan başka oyunlarda heh piyasada oyun yok fazla abartı hak etmiyor derken bulup sony çöpexc lerin altında puana mı bakiyoruz kişiden kişiye değişir bence çok iyi oyun diye direnirkn görebilirsiniz ??????

memomix

24.4.2019 14:08:22

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BigMuffin Oyunun story modu var mi?
Oyunun Story modu var ancak otomatik ilerlemiyor,manuel olarak ülkeleri ve karakteri seçebiliyorsunuz.Seçtiğiniz her karakterin hikayesi ayrı ayrı trailer olarak mevcut ancak videolar bölümü bitirdikten sonra açılıyor bu biraz kötü olmuş.Yani oyun sunumu tam campaign modu değil.Bu yazdıklarım orijinal oyun olmayan sürümündedir.

BSC Misafiri

24.4.2019 07:52:40

+4
quote:

Orjinalden alıntı: JESKO Hayır story yok.
Hocam? Her 4 bölümün de ayrı hikayesi var? Yani hadi gidek zonbi vurak değil olay. Biri şehirden kaçmaya kasarken diğeri bir doktoru ya da askeri personelleri korumaya uğraşıyor..

TheNewAtilla

24.4.2019 01:51:07

+5
Türü sevmeyen adamların eleştirilerine ayar oluyorum ya. Hani bir laf vardır “dinime küfreden müslüman olsa”

Manhunt Three

24.4.2019 00:58:30

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: fuatX Hiç güzel değil.grafikleri yükseltilmiş zombi vurma simulatoru. Sadece gelen hedefe mouse dogrultmayi becerebilenler için zevklidir eminim.</blockquote> Hocam tavsiyem bi En zor olmasa da zor da bi oynaman yönünde. Hadi oynamadın ne azından oynayanları bi izle derim. Durum o kadar basit değil..
Aynen öyle. Zor derecelerde takım ile strateji ve taktik şart oluyor. Öyle önüne gelen zombiye sıkmak ile bitmiyor. Sınıf ve silah yükseltmeleri de gerekiyor.

BSC Misafiri

24.4.2019 00:27:49

+3
quote:

Orjinalden alıntı: fuatX Hiç güzel değil.grafikleri yükseltilmiş zombi vurma simulatoru. Sadece gelen hedefe mouse dogrultmayi becerebilenler için zevklidir eminim.
Hocam tavsiyem bi En zor olmasa da zor da bi oynaman yönünde. Hadi oynamadın ne azından oynayanları bi izle derim. Durum o kadar basit değil..

BSC Misafiri

24.4.2019 00:27:37

+1
quote:

Orjinalden alıntı: fuatX Hiç güzel değil.grafikleri yükseltilmiş zombi vurma simulatoru. Sadece gelen hedefe mouse dogrultmayi becerebilenler için zevklidir eminim.
Bir düşününce şu arkadaşa çok hak verdim. Zevklidir belki oynamadım bir şey diyemem ama olay bundan ibaret. Öyle gözleri bayram ettiren animasyonlar da yok. Ama bazı oyunlar da böyle olsa da sardırıyor. Mesela en eskisi benim için road rash. Motor yarış oyunu ve motor gitmiyor yol sana geliyor :) Yol bir sağ bir sol oluyor arada kavga ediyorsun ve efsane video sonlarını izliyorsun. Basit çok basit bir oyun ama eğlencesi de o kadar çok. EA seni seviyorum :D

Philipp_Plein

24.4.2019 00:02:46

0
Hayır story yok.

Antikaruh

24.4.2019 00:00:28

+3
Derinlik, oynanış falan fistan hiç bir şey yok ... Kup kuru düm düz bir oyun. Ortalaması, puanları da ortada. Zombiler üstünüze geliyor mouse'u üstlerinde tutuyorsunuz. Bitti gitti. 2019'da şöyle oyunları savunabilenler var ya asıl buna üzülüyorum. Balon patlatmacadan farkı yok. Telefon oyunu kıvamında. Kalbur üstü görseller, l4d'nin bolca konuşan karakterli versiyonlarının yer aldığı zombi patlatmaca oyunlarının bir başkası. Anlamıyorum ki, milletin oyun keyfi-hobisi bu kadar mı bir başkasına bağlı, co-op arayışında ... Bu kadar büyük bir açlık var mı ?

Cpt. Miller

23.4.2019 23:28:53

0
Ben wwz'yi beğenmedim L4D 2 gibi bir oyun ama Remnants:From the Ashes güzelmiş, co-op zevkli olabilir alabilirim bunu.

BigMuffin

23.4.2019 22:59:41

0
Oyunun story modu var mi?

Philipp_Plein

23.4.2019 22:34:37

+2
Çöp oyun. Çok satması şuan piyasada alacak oyun olmamasından ve kuraklıktan kaynaklanıyor.

BSC Misafiri

23.4.2019 22:02:44

0
Epic Games store üzerinden satın aldığım ilk oyun. Açıkcası abartıldığı kadar sarmadı beni ama özellikle TPS oyunlara olan açlığımı bir nebze aldı. Oyunlar çoğunlukla first person shooter olarak çıkıyor bende pek hoşlaşmam FPS oyunlardan. Ayrıca Saber Interactive'i severim Inversion(Gears of War çakması) oyunlarını severek oynamıştım zamanında. Başarılı olmalarına sevindim. Oyuna dönecek olursak 7.5/10 benim açımdan en fazla 8. Yani türü seven rahatlıkla alabilir. Türü seven Ağustos'ta çıkacak olan Remnants:From the Ashes'a da bir göz atsın. Bundan daha iyi olacak muhtemelen.

TheNewAtilla

23.4.2019 21:57:44

+2
Ayın 17sinde aldım bir haftadır oynuyorum. Pvp’si hariç çok eğlenceli. Bu satış başarısını hak ediyor. Karakter sınıfları max 16 değil 30 lvl var

fuatX

23.4.2019 21:51:58

+1
Hiç güzel değil.grafikleri yükseltilmiş zombi vurma simulatoru. Sadece gelen hedefe mouse dogrultmayi becerebilenler için zevklidir eminim.

Watton1

23.4.2019 21:28:03

+3
Burda çöp diye gezen çöpçüler vardı nerde o arkadaşlar ??? kafaları çıkartamaz onlar şimdi

Manhunt Three

23.4.2019 20:27:10

0
Son yıllarda oynadığım en iyi co-op oyunlardan biri. Açıkçası yarı açık dünya gibi bir içerik gelmesini çok isterim. Bu oyuna çok yakışacağını düşünüyorum.

BSC Misafiri

23.4.2019 20:02:36

+4
Ben çok beğendim. Olmuş bu oyun. Umarım ilerde daha çok yeni harita ve karakter gelir oyuna.. Oyna oyna doyamadım açıkçası :) Favorim Tokyo (Kısa ve Öz 2 bölüm)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World War Z
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız