Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World War Z Dronemaster Güncellemesi 22 Temmuz'da Yayınlanacak

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Saber Interactive, dört oyunculu co-op TPS oyunu World War Z'nin Dronemaster güncellemesinin 22 Temmuz'da yayınlanacağını duyurdu.

Güncelleme PlayStation 4 için cross-play desteğini getirecek. Bundan önce sadece Xbox One ve PC arasında cross-play desteği vardı. Artık tüm platform oyuncuları beraber oynayabilecek ve platform fark etmeksizin arkadaşlarını gruba davet edebilecek.

Güncelleme bunun yanı sıra Dronemaster sınıfını ekleyecek. Bu sınıf robot helikopter yardımıyla bölgeyi sağlama alacak, ekip arkadaşlarını koruyacak ve karakterler için geçici güçlendirmeler sağlayacak. Taciz, zorbalık, hile vb. konular için yeni bir oyuncu raporlama ve ban sistemi ve gelişmiş savaş silahı güncellemenin getireceği diğer özellikler.

Bu haberin bağlantısı
URL
World War Z dört kişilik co-op hayatta kalma shooter oyunu Saber Interactive
Ghost of Tsushima, Days Gone'dan Daha İyi Bir Çıkış Gerçekleştirdi Aksiyon RPG Roguelite Oyunu Dreamscaper 14 Ağustos'ta Steam'de Erken Erişime Açılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

20.7.2020 20:02:27

+1
Vayyy böyle bir büyük yenilik beklemezdim. Extreme zorluk kasan varsa ekleyin: mrsocrates

BSC Misafiri

20.7.2020 16:57:43

+4
Beleşe verilmese kitlesi kanser değildi, gideri vardı da beleş olunca horde modunda pvp atmaya çalışanlardan tut hunharca hile yapana kadar iyice tadı kaçtı.. Arkadaşlar hariç coop olayına girmiyorum uzun süredir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World War Z
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız