Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World War Z: Aftermath, 24 Ocak'ta PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

 
 
Yayıncı ve geliştirici Saber Interactive, World War Z: Aftermath'in ücretsiz "Horde Mode XL" güncellemesiyle birlikte PlayStation 5 ve Xbox Series için 24 Ocak'ta çıkacağını duyurdu.
 
World War Z: Aftermath'in PlayStation 4 veya Xbox One sürümüne sahip olan kullanıcılar, PlayStation 5 veya Xbox Series sürümüne ücretsiz olarak yükseltebilecekler.
 
PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri, saniyede 60 kare hızında 4K çözünürlükte çalışacak.
 
"Horde Mode XL" yalnızca PlayStation 5, Xbox Series ve PC'de mevcut olacak ve oyunun standart "Horde Mode" ile aynı kuralları taşıyacak. Ancak normal düşman dalgaları arasında 1.000'in üzerinde özel bir "XL" zombi dalgası olacak.
 
World War Z: Aftermath şu anda Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store aracılığıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC için mevcut.

Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera zombi focus home saber pc xbox ps
Wo Long: Fallen Dynasty için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Bulmaca Macera Oyunu WHALIEN: Unexpected Guests, 24 Ocak'ta PC için Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World War Z: Aftermath ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız