Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolfenstein Çoklu Oyuncu Modundan Detaylar

FPS dünyasında önemli bir yere sahip olan Wolfenstein'in son oyunu, sevenlerini memnun edebilecek mi bekleyip göreceğiz.
     21 ağustosta PC, Xbox360 ve PS3 platformlarında kendini gösterecek olan yeni Wolfenstein için yapımcı Endrant Studios çoklu oyuncu modu ile ilgili bilgileri bekleyenleri ile paylaştı.

     Oyunun hikaye modunda yer alan ana karakterimiz BJ’in sahip olacağı doğa üstü güçler ve yükseltme sisteminin çoklu oyuncu modunda bulunması ile “çok güçlü” karakterlerin ortaya çıkacağını düşünen oyun tasarımcısı Matt Wilson, çoklu oyuncu modu karakterlerinin asker, sağlıkçı ve mühendis olarak 3’e ayırdıklarını açıkladı.

     Hikaye modunda yer alan upgrade (yükseltme ) özelliklerinin birebir çoklu oyuncu modunda bulunmayacağı gibi, Endrant Studios; tek kişilik oyuncu modunda yer alan slow-motion özelliğine de, bir kısım oyuncu ağır hareketlerle ilerlerken diğer oyuncuların çok daha hızlı hareket etmelerinin tekniksel olarak oyuna yansıtılmasının zor ve eğlenceli olmayacağını düşünerek çoklu oyuncu deneyimi modunda yer vermemiş.

     Buna benzer olarak, yine tek kişilik oyuncu modunda mevcut olan egzotik silah listesinin çoklu oyuncu modunda bulunmayacak. Yapımcı Endrant, çoklu oyuncu moduna bu koca silahları sokarak, oyuncuların bahsi geçen silahlara odaklanmasını istememiş.
 
     Tek kişilik oyuncu modundan bağımsız olarak geliştirilmiş 8 haritaya sahip olan Wolfenstein çoklu oyuncu modunda, her haritada gerçekleştirilmesi gereken farklı bir görev var.Team Death Match ve Death Match modlarının bir karışımı olarak gözüken Objective ve Stopwatch modlarında; bir grup görevi tamamlamaya çalışırken diğer grup onları durdurmaya çalışacak veya her iki grupta en hızlı şekilde görevi yerine getirmeye çalışacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak wolfensein çoklu oyuncu modu detaylar pc xbox 360 ps3
Resident Evil 5, CAPCOM'un Yüzünü Güldürdü Silver Hesap ile GeoW 2 Multi Oynayın!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız