Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 5, CAPCOM'un Yüzünü Güldürdü

CAPCOM'un oyun dünyasına kazandırdığı onlarca oyun karakteri bulunuyor.
CAPCOM'da yüzler gülüyor. Konsol sahibi firma ve oyun yapımcısı pek çok şirketin sancılı bir dönem geçirdiği 2009 yılında CAPCOM, geçtiğimiz sene yaz sezonuna oranla % 23 kara geçmiş durumda.
 
30 haziran'da son bulan 3 aylık periyodda; tüm dünyada 5 milyon ünite dağıtılan Resident Evil 5 CAPCOM'un en çok ilgi gören oyunu olurken, Monster Hunter : Freedom Unite sadece Japonya'da tam 3,5 milyon ünite dağıtıldı. CAPCOM'un  Japonya marketlerinde yarın yerini alacak olan Nintendo Wii'ye özel oyunu Monster Hunter 3 ise aldığı 1 milyon ön sipariş ile, gücünü şimdiden hissetirdi.
 
CAPCOM'un "güçlü satış elde eden yazılımları" arasında gösterilen Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth ve Sengoku Basara Battle Heroes oyunları dışında, umduğunu bulamadığı yapımı Bionic Commando ise beklenenin çok daha altında bir satış ile- 550.000 satarak hayal kırıklığına sebep oldu. CAPCOM ayrıca; Japonya'da satış rekorları kıran PSP'ye özel oyunu Monster Hunter : Freedom Unite oyununun diğer ülkelerde aynı ilgiyi görmediğini de açıkladı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak capcom satış grafiği
No More Hereos 2'de Çoklu Oyuncu Desteği Yok Wolfenstein Çoklu Oyuncu Modundan Detaylar

.Runaway.

2.8.2009 19:26:56

0
Güzel oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız