Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wizardry Variants Daphne için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı Drecom ve geliştirici Studio 2PRO, zindan RPG'si Wizardry Variants Daphne hikayesinin başlangıcını tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
Video açıklamasında ise şu yazmakta:
 
Gizemli bir kızla karşılaşma.
Sağ elinde gizemli güç.
Ve hayatınızı tehdit eden Çarpıklar.
Gelin, riskin tadını çıkarın.
 
Wizardry Variants Daphne, dünya çapında 2023'ün başlarında iOS ve Android için çıkacak. 
 
Wizardry Variants Daphne, birinci şahıs olarak kamera bakış açısına sahip. Kendinizi Abyss adlı dünyaya adım atmış olarak bulacak, canavarlara karşı mücadele edecek ve türlü tuzaklara karşı dikkat etmeye çalışacaksınız. Wizardry Variants Daphne içerisinde gizlenen tehlikeler başınıza bela olabilir. Bu oyunda diğer maceracılarla bir zindanı keşfediyormuş gibi hissedeceksiniz.
 
1981'de Amerika Birleşik Devletleri'nde piyasaya sürülen zindan tabanlı 3D keşif rol yapma serisi, son derece sürükleyici birinci şahıs görünümü ve dikkat çekici maceraları ile birçok oyuncu topluluğunu etkiledi.
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Wizardry Variants Daphne RPG zindan fragman
Sızıntı: Genshin Impact Yelan'ın Yeni Görünümü Ortaya Çıktı The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II -CRIMSON SiN, PC için Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız