Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II -CRIMSON SiN, PC için Geliyor

 
 
Clouded Leopard Entertainment, 26 Ocak 2023'te The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II -CRIMSON SiN'i PC için Steam üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Yalnızca Korece ve Geleneksel Çince altyazılı Japonca sesi destekleyecek. 
 
The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II -CRIMSON SiN- PlayStation 5 ve PlayStation 4 için ilk olarak 29 Eylül'de Japonya'da ve 27 Ekim'de Asya'da piyasaya sürüldü.
 
Kuro no Kiseki'nin yenilenen savaş sistemi, saha savaşlarından komuta dayalı sıralı savaşlara hızlı ve sorunsuz bir şekilde geçiş yaparak oyuncuların hızlı tempolu stratejik savaşın keyfini çıkarmasına olanak tanır. Tek bir düğmeye dokunarak istediğiniz zaman saha savaşlarından komuta savaşlarına geçebilirsiniz.

Komuta savaşlarında oyuncular, savaşta ilerlemek için normal saldırılar, savaş teknikleri, büyü ve öğeler gibi komutları seçerler. En güçlü düşmanları bile alt etmek için oyuncular, bir araya getirilen tüm bu bileşenlerin özel efektleri konusunda keskin bir anlayış geliştirmelidir. 
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II -CRIMSON S PC
Wizardry Variants Daphne için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı Tek Oyunculu FPS Oyunu Severed Steel, Epic Games Store'da Ücretsiz Olarak Yayınlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız