Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wizardry Online İçin Yeni Zindan

Eski Wizardry hayranları haberleri beğenecektir.

     7 Ekim'de Japonya'da Açık Beta'sına başlanan ve bir çok Avrupalı oyuncunun da beklediği Wizardry Online'a "Relic of Castle Chikoru" isimli bir zindan eklendi.
 
     Relic of Castle Chikoru isimli zindana giriş yapmak için Level 11 ya da üstü olmanız gerekiyor. Zindanın konusu ise oldukça ilginç bir hikayeye sahip. Eski zamanlarda çok sayıda işçi bu kaleyi inşa etmek için kiralanıyor, kale yapım aşamasındayken işçilerden biri bir gün yanında bir köpek ile geliyor ve ismine hep beraber "Chikoru" koyuyorlar. Bir gece kalede yangın çıkıyor ve Chikoru bunu havlayarak, herkesi uyandırarak haber veriyor, o günden beri işçiler ona hayatlarını kurtardıkları için bambaşka bir gözle bakmaya başlıyorlar. Kalenin isminin de Chikoru olmasının en büyük sebebi bu olay çünkü kalenin sahibi de bu hikayeyi duyuyor ve köpeği onurlandırmak adına kalesinin ismini Chikoru koyuyor. Yüzyıllar içinde bu kale adeta bir labirente dönüşüyor ve içinde bilinmeyen bir çok gizem yatıyor.
 
     Avrupa sunucularının haberi dahi gelmeden zindanlar hakkında bilgiler almak aydınlatıcı oluyor doğrusu. Açık Beta'nın darısı başımıza.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC mmo mmorpg gamepot sir-tech
Cataclysm Eşya Güvenliğinde Son Nokta F.E.A.R. Origin Online Detaylandırıldı

A.N.E.Y.H.

27.9.2012 21:41:56

0
Wizardry Online: Kapalı Beta Kayıtları Açıldı! aşağıdaki linkten katılabilirsiniz. http://www.wizardrythegame.com/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wizardry Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız