Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Windbound Epic Games Store'da Ücretsiz

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları, kullanıcılara ücretsiz olarak sunan Epic Games'in bu haftaki yapımı Windbound oldu. Oyunu 17 Şubat TSİ 19:00'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Yasak Adalar Çağırıyor, Sırlarını Açığa Çıkarın. Gizemli bir adadaki bir kazazede olarak, hayatta kalmak için karayı ve tehlikeli denizleri keşfedin. 
 
Her biri farklı vahşi yaşamı, manzaraları ve yüzleşecek zorlukları olan adalarda ilerleyerek ufka doğru yolculuk edin.
 
Vahşi hayvanları avlamak ve teknenizi geliştirmek üzere her çeşit alet ve silah üretmekte kullanabileceğiniz kaynaklar bulmak için adaların el değmemiş arazilerini araştırın. Kaynaklar azaldığında yelken açmalısınız.
 
Tekneniz bu yolculuktaki kilit yoldaşınızdır. Bir adadan diğerine geçerken azgın suları aşmak için kendi özel teknenizi itinayla hazırlayın. Teknenizi fırtınalı rüzgarlara, hırçın dalgalara ve ölümcül deniz canlılarına karşı koyacak şekilde tasarlayın.
 
Epic Games sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Windbound Deep Silver 5 Lives Studios hayatta kalma macera
Elden Ring için Minimum PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı Co-op Korku FPS Oyunu Ripout'un PS5 ve Xbox Series Sürümleri Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Windbound ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız