Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U'da Hardcore Oyunlar Görmek İsteyen Bir Grup Sosyal Proje Başlattı


       Pek çok oyun yapımcısı yetişkinlere özel oyunların Wii U'ya uygun olmadığını düşünüyor. Bu tarz oyunların konsolda satmaması Wii U'da hardcore kitleye hitap eden oyunların gelmemesine yol açıyor. Bu durumdan sıkılan bir oyuncu topluluğu Operation Platinum adında bir sosyal hareket başlattı.
 
     Operation Platinum projesi, Bayonetta 2'nin Wii U'da bir milyondan fazla satması için çalışıyor. Bu proje her ne kadar Nintendo'nun işi gibi görünse de Operation Platinum tamamen Wii U hayranları tarafından yürütülüyor. Projenin asıl amacı Wii U sahiplerinin bu tarz oyunları almadığını ve Wii U için oyun geliştirmenin mantıklı olmadığını düşünen üçüncü parti geliştiricilere durumun böyle olmadığını göstermek. Bakalım oyun çıktığında satış rakamları gerçekten bir milyonu geçecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Bayonetta 2 Nintendo Platinum Games Aksiyon Wii U
Steam'e Aynı Anda Birden Fazla Oyun İndirme Seçeneği Eklendi Obsidian'ın Tasarımcısı: "RPG Oyunlarında Bir Sürü İşe Yaramaz Özellik Var"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.8.2014 11:08:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir Böyle ÇÖP bir konsolda Hardcore zor. Bir tek Zombii U ciddi sayılabilir.
Super Smash Bros, Metroid Prime, Fatal Frame, Xenoblade, Legend of Zelda, Bayonetta 2, Devil's Third vb oyunları değilde Zombi U gibi vasat bir oyunu gördüğüne göre Nintendo dünyasından hiç haberin yok. İşin garibi bilgin olmadığı konularda çok cahilce yorumları sürekli yinelemen.

BSC Misafiri

26.8.2014 11:08:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Platinum kelimesi bayonettayı geliştiren platinum games'in ismine dikkat çekiyor.Acaba nintendonun vaya oyuncu bir bireyin değilde platinum games'in işi olmasın?Hatırladığım kadarıyla firmanın wonderfull 101 isimli oyunuda beklenilen satış rakamını göstermemişti wiiU'da.

Platinum games gibi kaliteli bir firmayı Sony konsollarına oyun çıkarırkende görmek isteriz.
Platinum Games, Legend of Korra'yı Sony konsollarına yapıyor ya oynarsın keyifle ;)

BSC Misafiri

26.8.2014 11:08:12

0
Bu projenin asıl amacı Wii U'da da kaliteli 3. parti oyunlarında gayet iyi satabildiğini gösterebilmek, üstelik Nintendo'nun mali desteğiyle Bayonetta 2'nin çıkması mümkün oldu ve oyunun dağıtıcısı da Nintendo olduğundan serinin Nintendo özeli olarak devam etmesini de istiyorlar. Nintendo haberlerini oyun takip etmek için değilde sadece trollemek amacıyla her haber başlığına Wii U için ''çöp'' yazan souv3nir adlı şahısın yerinde başkası olsa ban yerdi ama birilerinin akrabası sanırım ki bozuk plak gibi aynı şeyleri yazabiliyor.

WiiSmash

26.8.2014 03:01:57

0
daha nintendonun bi çabası yok, bu arkadaşlar niye böyle bir şeye gereksinim duymuşlar acaba

The_Rahip

26.8.2014 02:18:51

-1
Nintendo'nun çizgisi zaten belli bu elinde Mario ve Zelda gibi iki tane hardcore oyunlara bile nal toplatacak kalitede oyunlar var. Nintendo öncelikle elindeki yapımlara abanıp sonrada üçüncü parti oyunlarla konsolu desteklemeli. Yanılmıyorsam hala Metroid Prime duyurulmadı.

Bowser Zeki

25.8.2014 21:56:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir Böyle ÇÖP bir konsolda Hardcore zor. Bir tek Zombii U ciddi sayılabilir.
Niye çöpmüş ya gayette güzel eğlenceli bir konsol. 5 gündür AYNI OYUNU oynayıp duruyoruz 1 gram sıkılmadık arkadaşlarla.

EmuMaster

25.8.2014 21:55:10

0
Platinum kelimesi bayonettayı geliştiren platinum games'in ismine dikkat çekiyor.Acaba nintendonun vaya oyuncu bir bireyin değilde platinum games'in işi olmasın?Hatırladığım kadarıyla firmanın wonderfull 101 isimli oyunuda beklenilen satış rakamını göstermemişti wiiU'da. Platinum games gibi kaliteli bir firmayı Sony konsollarına oyun çıkarırkende görmek isteriz.

BSC Misafiri

25.8.2014 19:42:25

+1
Wii U'nun kitlesini çoğaltması size batıyor mu? Hardcore oyunlar gelse fena mmı?

Dictattor

25.8.2014 18:42:53

-2
Böyle ÇÖP bir konsolda Hardcore zor. Bir tek Zombii U ciddi sayılabilir.

OldGamers86

25.8.2014 18:39:19

0
Hitap ettiği kitle farklı. Biz bile inanmadıktan sonra yapımcılar nasıl inanacak.. her şey ortada.

MantarTheGreat

25.8.2014 16:19:47

0
Gerek yok. Nintendo çizgisinden şaşmamalı. Wii platformlarını alanlar hardcore oyun için almıyor zaten. Projeyi başlatan arkadaş ne içmiş acaba?

rohcuboy

25.8.2014 15:53:23

+1
Bu sadece kampanyayla olacak iş değil.Oyununda elle tutulur olması lazım yoksa satmaz.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bayonetta 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız