Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U için FF ve Resident Evil Remakeleri Yolda

Final Fantasy 7 olmasa bile serinin ilk oyunlarından bir tanesini HD olarak oynamak ilginç olur

     Daha önce Nintendo Wii U için bazı önemli gelişmeleri duyurulardan önce açıklayan IGN üyesi 100-Year-Old-Gamer yine önemli açıklamalarda bulundu. E3 fuarına yönelik yapılan bu açıklamalar, muhtemelen bugünkü Wii U Nintendo Direct konferansı ile ilgili de bağlantılı.
 
    Eğer aşağıdaki söylentiler gerçek olursa Nintendo'nun her konsolu sonrasında "Nintendo Battı" başlığı atanların sözleri yine boşa çıkacak gibi görünüyor. Hatırlarsanız DS, 3DS ve Wii ilk çıktığında da bu konsollar fiyasko olarak nitelendirilmişlerdi. Sonradan satış rekorları kırdıklarını görmüştük. Aynı durum Wii U için de geçerli olabilir. İşte o harika söylentiler.
 
* Square Enix, Wii U için bir Final Fantasy remake'i (yeniden yapım)  hazırlıyor.
* Capcom muhtemelen serinin ilk 3 oyunundan bir tanesini Wii U'ya uyarlıyor. Resident Evil 2'nin remake'inin geldiğini hayal edin.
* Yeni Star Fox oyunu, muhtemelen Lylat Wars bu nesilde karşımıza çıkacak.
* Nintendo, Banjo Kazooie'yi yeniden yapmak istedi, ama bu durum gerçekleşmedi.
* Yoshi Wii U 2013 sonu veya 2014 başında çıkacak.
*  Retro Studios tarafından Wii U için geliştirilen oyunu ise gelecekte geçen bir FPS imiş. Herkes tarafından çok beklenen bir yapım olduğu belirtiliyor. (Yoksa Perfect Dark'ın isim hakları mı alındı?)
 
    Bunların yanı sıra Nintendo'nun Wii U'yu daha fazla oyun motorunun desteklemesi için çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor. Ayrıca konsol CPU'sunu hızlandırılmasının söz konusu olmadığı, yeni model Nintendo Wii U'da ise daha fazla hard disk kapasitesinin olacağı söyleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console Resident Evil remake Final Fantasy remake
SEGA, Sonic Lost World'un İsim Haklarını Aldı LulzSec Hackerlarına 32 Aya Kadar Hapis Cezası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

17.5.2013 15:33:57

0
Resident Evil 2 remake mükemmel olur ayrıca FF'in oyunlarının remake versiyonlarıda baya ilgi görür diye düşünüyorum. Wii U'nun satışlarına olumlu etki yapacak projeler.

OldGamers86

17.5.2013 14:26:46

0
Umarım Resident evil 2 gibi eski yapımları yeni grafiklerle görürüz. Temenni tabi bizimkisi. Çıkaracağını sanmıyorum.

cahitdikici

17.5.2013 13:13:35

0
şu haber bile wii u sattırmak için büyük potansiyel yaratır resident evil 2 ve 3ün full hd halde remake oyunları gelirse satışlar uçar

BSC Misafiri

17.5.2013 11:49:30

+1
Final Fantasy 7 rmk gelebilir. Sonuçta ilk başta nintendo için hazırlanıyordu ama cd olayı yüzünden sonyye kaptırıldı.Ama yıllar sonra nintendoya dönüş olabilir.FF8 ve FF9 da çıkabilir bu oyunun devamında.

BlackBeasT

17.5.2013 10:59:42

0
Capcom RE2 ve RE3 için daha öncede remake sinyalarini çakmışdı " oyunculardan istek olursa bla bla" bunu finansa edecek birileri lazım Nintendo daha öncede NGC'de RE1:remake ve RE:zero oyunlarına ev sahipliği yaptı. RE2 veya RE:remake yenilenmiş animasyonlar yeni grafikler ve ses-müzykler ile sadece eski oyuncuların değil yeni oyuncular içinde RE serisinin hiçde laylaylom oyun olmadığı farkına varmalarını sağlamasına yardımcı olur.

GamerHand

17.5.2013 10:01:31

-1
Playstation'a cikan FFVII,FFVIII,FFIX oyunlari remake olmaz. Ama eski oyunlardan birine bir remake heleki 6. oyuna dusunemiyorum hayal edemiyorum muhtesem olur satislar ucar gider. Resident Evil 2 ya da 3'e bir remake gelirse zaten Capcom heralde bugun yaptigi oyunlardan utanir. Bu iki haber eger soylentide kalirsa cok ciddi soyluyorum Wii U ikinci Gamecube olmus demektir. Su an Nintendo Wii U'ya satis rekorlari kirdiracak iki isme remake sart. Ve bunlarda Resident Evil ve Final Fantasy. Insallah dogru cikar bu soylentilet. Son olarak Nintendo Wii U HDD kullanmiyor SD kart kullaniyor. Yeni modellerde HDD olur mu bilinmez! Yanliz Wii U'nun CPU'suna son update ile overclock yapildi. Hacker'lar ulastilar saat hizindaki degisiklige bunuda belirtelim.

gokuba

17.5.2013 09:41:30

0
Resident evil 2 zaten yapılmış en iyi oyundu. Zamanının teknolojisini düşünürsek hala en iyisi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız