Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

White Knight Chronicles PSP'den İlk Detaylar


 
     PS3'ün duyurulan ilk JRPG'lerinden biri olan White Knight Chronicles'ın PSP için çıkacak olan versiyonu Episode Portable Dogma Wars için ilk ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Oyunun bu ilk ekran görüntüleri, oyunu ilk kez gözler önüne seren Famitsu dergisinden geldi. Japonya'nın önde gelen dergilerinden Famitsu, oyuna ait ilk bilgileri de okuyucuları ile paylaşmış. Oyunun ilk iki oyundan farklı bir hikaye işleyeceği ve 10.00 yıl öncesini anlatacağı açıklanmıştı. Üstelik şovalyeleri kendi tarafımızda değil düşmanımız olarak görecek ve nasıl meydana geldikleri konusunda bazı detayları öğrenecektik.
 
     Oyunda Yshrenia ve Athwan İmparatorlukları arasındaki savaşa tanık olacağız. Dünyanın hekimiyetini ele geçirmek için savaşan bu iki imparatorluktan Yshrenia, Athwan İmparatorluğunu yenebilmek için seriye ismini veren Knight'ları yaratacak.
 
     Oyunda Train Battalion adlı gizemli bir grup ile karşılaşacağız. Athwan İmparatorluğuna bağlı olan bu grubun kontrolünü yapacağımız oyunda dediğim gibi Knight'lara karşı savaşmamız gerekecek. Bu grup üyelerinden Anbietta, Yumando, Kaishius ve Eldas açıklandı. Yayınlanan karakter tasarımlarında siyah kostümlü karakter Yumando, diğer karakterin ise Anbietta olduğu belirtiliyor.
 
     Oyunun yapımcısı olan Level-5 firması, Famitsu dergisine oyunun %50'sinin tamamlandığını belirtmiş. Oyunun çıkış tarihi için ise 2011 yılı veriliyor.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak White Knight Chronicles White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wa Sony Level-5 PSP JRPG
H.A.W.X. 2'yi Ücretsiz Oynayın Crysis 2'den Yeni Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız