Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

What We Do in the Shadows'un 3. Sezonunda Yeni Doğaüstü Yaratıklar Olacakmış

 
 
Jemaine Clement (Legion) ve Taika Waititi (Jojo Rabbit)'nin yaratıcılığını yaptığı aynı isimli filmden uyarlanan What We Do in The Shadows dizisinin üçüncü sezonu ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı.
 
Dizinin yayıncılarından Paul Simms, dizinin üçüncü sezonunda ilk kez gözükecek olan birçok yeni doğaüstü yaratığın bulunacağını açıkladı. Dada önceki sezonlarda hayalet, zombi, lanetli keçi ve daha birçok doğaüstü yaratık görmüştük.
 
Paul Simms, üçünü sezonda 3, 4 farklı yaratığın görüleceğini söylerken içlerinden sadece birinin e olduğunu açıkladı, o da Hellhound.
 
Üçüncü sezonun yayın tarihi ne yazık ki henüz bilinmiyor. Dizinin başrollerinde Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillén ve Mark Proksch bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri What We Do In The Shadows 3. sezon konusu oyuncular ne zaman komedi dizisi fragman
His Dark Materials'ın 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu The Batman Filminin Setinden Batman, Seline Kyle ve Penguen'in Olduğu Görseller Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız