Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

What We Do In The Shadows'a 3. Sezon Onayı Verildi

 
Jemaine Clement (Legion) ve Taika Waititi (Jojo Rabbit)'nin yaratılıcığını yaptığı What We Do In The Shadows filminden uyarlanan aynı isimli dizi, üçüncü sezon onayını aldı.
 
New York'ta yaşayan 4 vampirin hayatını anlatan ve FX'te yayınlanan komedi dizisinin oyuncu kadrosunda Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou ve Harvey Guillén bulunuyor. Bugün yapılan açıklamaya göre FX, dizinin üçüncü sezonunu onaylamış.
 
Dizinin ilk sezonu 27 Mart 2019'da yayınlanmıştı. Dizinin temel aldığı aynı isimli film ise 2014 yılında yayınlanmıştı. Dizinin ikinci sezonu ise 15 Nisan 2020 tarihinde ilk bölümüyle başladı. En son yedinci bölümü yayınlanan dizinin ikinci sezonu on bölümden oluşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri What We Do In The Shadows 3. sezon onaylandı
Justice League Snyder Cut'tan Yeni Bir Görsel Paylaşıldı, Fragman Üzerinde de Çalışılıyor 1907 Fenerbahçe Espor, VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Kadrosunu Duyurdu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Eeltorm

23.5.2020 21:39:35

0
Film güzel ve komikti.

BSC Misafiri

23.5.2020 17:31:45

0
Filmini beğenmemiştim fakat dizisi iyi ve komik. Matt Berry (Lazlo) ilk defa İt Crowd'ta seyretmiştim kalitesi belli. Aslında her bölüme daha çok zaman harcayabilseler, yılda 7-8 bölüm çekseler dizi daha iyi bile olabilir, tiplemeler şahane.

Winter Is Coming

23.5.2020 15:41:09

0
dünyanın en saçma komik olmayan komedi dizisi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız