Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

What Remains of Edith Finch, Artık PS5 ve Xbox Series için Mevcut

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Giant Sparrow,  ile What Remains of Edith Finch'in PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yaptığını duyurdu. Oyun yeni nesil konsollarda 4K çözünürlük ve 60 FPS ile oynanabiliyor. Ek olarak yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
What Remains of Edith Finch ilk olarak 25 Nisan 2017'de Steam, Epic Games Store ve GOG  üzerinden PlayStation 4 ve PC için, ardından 19 Temmuz 2017'de Xbox One, 4 Temmuz 2019'da Switch ve 16 Ağustos'ta iOS için piyasaya sürüldü.
 
What Remains of Edith Finch'te Finch ailesinin evinin yeni sahibiyiz ve bu evi keşfe çıkacağız. Yüz yıl önce o evde yaşamış ailenin her bir bireyinin ölümü hakkında bilgiler toplayacağız. Ana oynanışına baktığımızda What Remains of Edith Finch'in Gone Home'a benzer bir oynanış sunacağını söyleyebiliriz. 
 
Tanıtım videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu What Remains of Edith Finch PS4 Giant Sparrow hikaye
Uçan Yaratıkları Toplama Oyunu Flock, Konsollar ve PC için Duyuruldu Solar Ash, 6 Aralık'ta Xbox Series, Xbox One ve Steam için Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
What Remains of Edith Finch
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız