Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

We Were Here Forever için Çıkış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Total Mayhem Games, 10 Mayıs'ta Steam ve Epic Games Store üzerinden PC'ye ardından PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One'a daha sonraki bir tarihte çıkacak olan We Were Here Forever'ın çıkış fragmanını yayınladı.
 
We Were Here serisi, Antarktika'nın çorak topraklarında kurgusal Castle Rock Orta Çağ kalesi ve çevresinde geçen bir dizi çevrimiçi, birinci şahıs, eşli bulmaca macera oyunundan oluşuyor. Bu maceraların tümünde karşılıklı iletişim kurarak eşli keşifler yapacak, ortama kendinizi kaptıracak ve takım çalışması yürüteceksiniz. Ortağınla beraber akıllı iletişim ve gözlem ile bulmacalarını çözmen gerekiyor. Takım çalışması isteğe bağlı değil!

We Were Here Serisindeki her oyun birbirinden ayrı bir eşli maceradır; hikâyeler birbirine bağlı ancak bunları sırayla oynaman gerekmiyor.
 
Sen ve tıpkı senin gibi kâşif yoldaşın çıkışı olmayan sinsi Castle Rock'ta uyandınız; acaba ihanete uğradığınız için mi yoksa o kadar da akıllı olmadığınız için mi buraya düştünüz? Antarktika'da geçen bu gizemli macerada keşifler yapmak ve bulmacaları çözmek için birlikte çalışacaksınız. İkiniz de dikkatli olun, burada hiçbir şey göründüğü gibi değil; gölgelerde gizlenmiş karanlık sırlar var. Kaçabilecek misiniz? 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu We Were Here Forever Total Mayhem Games co-op bulmaca macera
NetEase Games, Jackalope Games Adlı ilk ABD Stüdyosunu Kurdu Hikaye Odaklı Bulmaca Oyunu Narru: The Forgotten Lands Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
We Were Here Forever
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız