Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wasteland 3'ün 1.1.2 Yaması Yükleme Sürelerini Azaltıyor

 
Sıra tabanlı rol yapma oyunu Wasteland 3 oldukça uzun yükleme süreleriyle birlikte çıkış yapmıştı. 1.1.2 yaması bu soruna odaklanıyor.

inXile Entertainment tarafından belirtilene göre "Mühendislerimiz oyunun seviyeleri yükleme şeklini değiştirdi ve yükleme süreleri PC'de %60'a kadar ve konsolda %25 kısaltıldı."

Örnek olarak, PC'de daha önce 38 saniye olan bir yükleme süresi 13'e düşürülmüş.
 
Yama bazı hataları da çözüyor. Keskin nişancı tüfekleri için Chain Ambush perk kullanımında ortaya çıkabilen bir hata ve Yuma County bölgesinde ilerlemeyi engelleyen bir hata giderildi. Ayrıca bazı karakterlere mikrodermabrazyon tedavisi uygulanmış ve artık daha iyi görünen bir cilde sahipler. 
 
Yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer RPG Wasteland Wasteland 3 inXile Entertainment PC PS4 XBOX ONE
Valorant 3. Kısım 13 Ekim'de Yeni Harita, Savaş Bileti ve Silah Kaplamaları Getiriyor Star Citizen Squadron 42 Tekrar Ertelendi

BSC Misafiri

11.10.2020 14:52:19

0
Yok arkadaş.. Temiz 6 ay dönmem oyuna az daha toparlasın kendini öyle. 3. 4. güncelleme geldiği zamanlar oynayıp bitirdim, çok beğendim animasyonlar falan çok hoşuma gitti de o bekleme süreleri ve buglar bildiğin kanser. 5-6 aya ye salarlar ya da sağlam toparlanır. Öyle döner paşa paşa tadını çıkarırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wasteland 3
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız