Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhawk Yönetmeni Retro Studios'a Katıldı

 
2007'de PlayStation 3'e özel olarak çıkan multiplayer TPS oyunu Warhawk'ın yönetmeni Dylan Jobe, Metroid Prime 4 geliştiricisi Retro Studios'a katıldı.

Dylan Jobe'un oyun sektöründe 25 yıldan fazla bir süre tecrübesi var. Warhawk dışında Doom, Twisted Metal: Black, Call of Duty: Modern Warfare Remastered ve daha bir çok oyun üzerinde çalıştı. Şimdi ise Retro Studios'ta geliştirme yönetmeni olarak görev alacak.

Metroid Prime 4 E3 2017'de Nintendo Switch için resmi olarak duyurulmuştu. Oyun ilk başta eski LucasArts Singapur çalışanlarından oluşan Bandai Namco Singapur stüdyosu tarafından geliştiriliyordu. Ardından 2019'un başlarında geliştirme sürecini Retro Studios devraldı ve oyunun yapımına baştan başlandı. Çıkış tarihi belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Metroid Prime 4 Retro Studios Metroid Prime Switch aksiyon macera haberler Nintendo
Netflix'in Orijinal İçerikleri 2021'de Artacak Eternals'ın Oyuncusu Kumail Nanjjian, Filmin Beklemeye Değeceğini Söyledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metroid Prime 4
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız