Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer: Vermintide 2 için Chaos Wastes Güncellemesi Yayınlandı

 
Geliştirici Fatshark, Warhammer: Vermintide 2'nin PC versiyonu için Chaos Wastes güncellemesi yayınladı.

Steam üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İçeriği:
 

Riskleri Yüksek Bir Macera
Bu yeni rogue-lite oyun modunda kahraman dostlarınla birlikte Kaos Topraklarını keşfet. Sıfırdan başlayarak takımını kur, takımınla birlikte taktiklere karar ver ve beklenmedik olaylara karşı hazırlan. Takımın ne kadar fazla ilerlerse ödül de o kadar büyük olur. Ama şunu unutma: Keşfin sonuna ulaşamazsan çalışmalarının meyveleri, ellerinden kayıp gidebilir.
 
15 Yeni Konum Keşfet
Keşiflere çık ve 15 yeni eşsiz konum keşfet. Yolculuk seni, her biri yıkıcı güçlerin kontrolü altında olan buzlu arazilerin, sıradağların ve tehlikeli vadilerin yer aldığı çeşitli ortamlara götürecek. Görevin, kurtuluş arayışında ne pahasına olursa olsun varlığı kulaktan kulağa dolaşan Sonsuzluk Kalesi'ni bulmak.

Yeni Zorluklara Adapte Ol ve Hepsinin Üstesinden Gel
Hiçbir keşif birbiriyle aynı değil. Bu nedenle yaptığın seçimler her zamankinden daha önemli ve ölüm kalım meselesine dönüşebilir. Keşiflerde ilerlerken silahlarını, iyiliklerini, mucizelerini ve daha fazlasını dikkatlice seç.

Yıkıcı Güçlere Karşı Hayatta Kal
Yolculuğun boyunca lanetli bölgelere rastlayabilirsin. Lanetli bir bölgeye girdiğinde ortamın kendisi, mevcut yöneticisinden etkilenir ve bu da oynayış şeklini önemli ölçüde değiştirir. Bu yüzden daha da zorlu koşullara karşı hazırlıklı ol çünkü lanetli bölge karşına daha büyük tehlikeler çıkaracak. 

 
Fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Warhammer: Vermintide 2 Winds of Magic Konsol Çıkış Tarihi
Switch Sistem Güncellemesi 12.0.1 Yayınlandı Square Enix, E3 2021'de Duyurular Yapacak

TheNewAtilla

20.4.2021 15:49:30

+1
Çok iyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer: Vermintide 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız