Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer: Vermintide 2 Bir Haftadan Kısa Bir Sürede 500,000 Kopya Sattı

 
   Warhammer: Vermintide 2, 8 Mart'ta PC için çıkışını gerçekleştirdi ve geliştirici Fatshark tarafından yapılan duyuruya göre, oyun çıkışından bu yana 500,000 adet kopya satmayı başardı.
 
   Warhammer: Vermintide 2 ilerleyen zamanlarda PlayStation 4 ve Xbox One'a da gelecek.
 

Vermintide geri dönüyor... Ama, bu sefer daha karanlık, daha kanlı ve çok daha hareketli!
 
Warhammer: Vermintide 2 çok beğenilen Vermintide'ın devamı niteliğindedir. Savaşın yıkımına uğramış Warhammer Fantasy Battles dünyasının apokaliptik End Times sürümüyle, çığır açan yakın dövüş aksiyonuna ve vahşet dolu katliamlara geri dönüş vakti geldi.
 
Şeytani ve yıkıcı Chaos ordusu ile ardı arkası gelmeyen Skaven çeteleri güçlerini birleştirdi. Bu devasa tehdidi ortadan kaldırmak için 5 kahramanımızın tamamı meydanlara geri döndü. Bitmek bilmeyen katliamlardan sağ kurtulabilmek için takımınla birlikte canla başla mücadele etmeye hazırlan. 15 farklı kariyerden birini seç, yetenek ağaçlarını geliştir, kendi stilini yansıtan silahları seç, sayısız dehşet verici seviyede savaş ve Kahramanlık Sistemini etkinleştirerek kendini sına. Ezici mağlubiyet ile zafer arasında duran tek şey sen ve müttefiklerin. İmparatorluğun kaderi sana bağlı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer Warhammer End Times Warhammer: End Times Fatshark PC PS4 Xbox One co-op 4 kişilik
Planet Alpha PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu Gran Turismo Sport Versiyon 1.14 Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

T h r a c i a n

13.3.2018 19:12:05

0
Bende oyunu yeni aldım kykdayım inmesini bekliyorum :( Oynayacak arkadaşlar eklerse beraber oynarız. http://steamcommunity.com/id/umutplbyk

mehmetalpertr

13.3.2018 11:16:34

0
Ben de aldım oyunu. Bir iki saatlik oynama sürem var ama oyun çok iyi görünüyor. L4D sevenlere hitap eden bir oyun diyebilirim. L4D'in kılıçlı oklu ve hafifi RPG elementleri eklenmiş versiyonu. Grafikler de çok iyi görünüyor. Tavsiye ederim.

Guest-7A1E308D7

13.3.2018 02:26:29

+4
Oyunu 9 Mart'ta aldım, kurdum ve bugüne dek tam 17.5 saat oynamışım. İlk oyunu oynayacak fırsatım olmadı fakat bu oyun henüz çok ciddi eksikleri olmasına rağmen cidden olmuş diyebilirim. AAA oyunların 300 lira fiyatı ile gözümüze sokulduğu bu devirde, dönüp dolaşıp tekrar tekrar arkadaşlarınız ile beraber oynayabileceğiniz en iyi Co-Op oyunlardan birisi. 49 liraya bu devirde oyun bulduysanız alacaksınız, benden söylemesi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer: The End Times - Vermintide
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız