Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40K: Darktide, 30 Kasım'a Ertelendi

 
 
İlk olarak 2020'de duyurulan Warhammer 40K: Darktide'ın 13 Eylül 2021'de çıkması planlanmıştı. Ancak şu anda ekip oyunu daha da iyi hale getirmek ve hatalarını gidermek adına ertelemek durumunda kaldığını duyurdu. Dolayısıyla geliştirici Fatshark oyunu bir kez daha erteleyerek 30 Kasım tarihine attı.
 
Yapılan açıklamada: "Bugün, Warhammer 40,000: Darktide'ın PC için çıkışını 30 Kasım'a ertelemeye karar verdik. Oyun, Xbox Series X/S konsolları için de PC'ye çıkışının ardından gerçekleşecek" ifadeleri kullanıldı.
 
Bu gergin ve vahşet dolu aksiyon nişancı oyununda Tertium şehrini kana susamış düşman sürülerinden geri al. Warhammer 40.000: Darktide, Vermintide serisinin arkasındaki ödüllü ekibin yeni işbirliği odaklı deneyimidir. Tertium düşerken Dışlanmışlar yükseliyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Warhammer 40 000: Darktide Fatshark Xbox Series X PC
Annapurna ve Katamari Geliştiricisi Keita Takahashi Yeni Oyununu Duyurdu Sherlock Holmes The Awakened Remake için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

TheNewAtilla

1.8.2022 13:38:18

0
Bu kadar ertelemeye fırında patates çıkar sıcak sıcak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40,000: Darktide
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız