Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters, 5 Mayıs'ta Geliyor

 
 
Frontier Foundry, sıra tabanlı taktik RPG oyunu Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters'ın 5 Mayıs 2022'de çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca yepyeni bir fragman yayınladı.
 
Bu yüksek tempolu, tur tabanlı taktiksel RPG oyununda insanlığın en büyük silahı olan Gri Şövalyelere önderlik et. Kendi özel İblis Avcıları ekibinin taktiklerini ve yeteneklerini kullanarak birden çok dünyada galaksinin her yerine yayılmış bir vebayı ortaya çıkar ve temizle.

İnançtan zırhlara ve koruyucu bir adanmışlığa sahip olan Gri Şövalyelerin varlığının temelinde, zihin silmeyle ve idamlarla sağlanan bir gizem yatmaktadır. 41. milenyumdaki yaşamı deneyimle ve çok sevilen Black Library yazarı Aaron Dembski-Bowden tarafından kaleme alınan bir hikâyede bu elit savaşçıların yolculuğuna eşlik et.
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo pc Complex Games Frontier Foundry Warhammer 40 000: Chaos Gate - Daemonhunters
Battle Cry of Freedom, 1 Mart'ta Çıkış Yapacak Horizon Forbidden West için Shrine Walk Adlı PS4 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Yanfo

9.2.2022 13:41:01

0
fiyatı yüksek. 89 TL yapın, alıp deneyelim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız