Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Battlesector Temmuz'da Çıkacak

 
Yayıncı Slitherine ve geliştirici Black Lab Games, Warhammer 40,000 evreninde geçen yeni sıra tabanlı strateji oyunu Warhammer 40,000: Battlesector'ın çıkış tarihini duyurdu.
 
15 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

PC'de ön siparişe açıldı. %10 indirimle Steam'de 54,90 TL, Epic Games Store'da 62,10 TL ve GOG'da 35.99 dolar.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Warhammer 40,000: Battlesector, 41. Milenyumun karanlık evreninde geçen, yüksek tempolu sıra tabanlı strateji oyunudur. Birliğini seç, ordunu geliştir, güçlü kahramanları savaşa alanına çıkar ve zafere ulaşmak için üstün stratejiyi, müthiş yetenekleri ve yıkıcı silahları kullan.
 
Kızıl Şafak Çağı (Age of Crimson Dawn)
Devastation of Baal'dan sonrasını keşfeden destansı tek oyunculu hikâyeyi deneyimle. Çavuş Carleon ve dostlarının Baal Secundus'u Tyranid istilasından kurtarmasına yardımcı ol ve asil Blood Angels'ın onurunu koru.
 
Skirmish Modu
Seçtiğin haritalarda Baal topraklarında savaş ve Skirmish modunda Blood Angels veya Tyranids'i seç. Birimlerini, kahramanlarını ve donanımlarını seçerek ordunu tamamen özelleştir.
 
Ordularını Şekillendir
Düşmanlarını ortadan kaldırmak için Sanguinary Priest, Librarian Dreadnought ve Hive Tyrant gibi ikonik birimleri yönet. Düşmanının sonunu getirmek için 60'ın üzerinde yeteneği ve 50'nin üzerinde silahı kullan.

Momentum Yarat
Her grup bir Surged birim ortaya çıkarabilecek eşsiz bir Momentum sistemine sahiptir. Surge özelliğini kazanan birimler, insanüstü eylem zincirleri yapabilir veya yeteneklerini daha da geliştirme fırsatını kullanabilir.
 
Hava Desteği Çağır
Gruba özel hava desteği yeteneklerini çağırmak için Command Points kullan. Blood Angels Stormraven, füze yağdırarak xeno'ları yok edebilir veya düşman hatlarının arkasındaki deneyimli Assault Marine birliğine derin bir saldırı yapabilir. Tyranid Harpy ise Sonic Screech yeteneğiyle düşman savunmasını kırabilir veya ölümcül Spore Mines ile savaş alanını mayın tarlasına çevirebilir.

Savaş Alanında Arkadaşlarınla Yüzleş
Canlı ve eş zamansız çok oyunculu ya da sırayla oynama modlarıyla arkadaşlarını savaşa çağırabilirsin.

Ön sipariş fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamesN Warhammer 40 000: Battlesector Slitherine Black Lab Games sıra tabanlı strateji oyunu
DIRT 5 Güncellemesi Cross-Platform Desteği Ekliyor Port Royale 4 Switch'e 28 Mayıs'ta Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yanfo

11.5.2021 17:15:22

0
Bir TBS sever olarak oldukça yavan buldum video ve görsellerde oyunu. Ancak fiyatı oldukça iyi Türkiye için. Belki indirimlerde şans verebilirim.

BSC Misafiri

11.5.2021 16:46:07

0
Sıra tabanlı olarak güzel gelişmeler bulunduruyor. Daha gerçekçi ve hareketli yapmak adına gerçi genelde bir gelişim var. Güzel fiyatı da iyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40,000: Battlesector
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız