Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warcraft III'ü Yeniden Ortaya Çıkaran SC2 Modundan İlk Oynanış Videosu Yayınlandı!


    Warcraft serisinin ana oynanış tarzında yeni bir oyun duyurusu senelerdir beklenirken Blizzard suskunluğunu hâla bozmuş değil. Bundan aylar önce gelen StarCraft II için geliştirilmekte olan Armies of Azeroth isimli mod duyurusu ise serinin hayranlarını heyecanlandırmaya başarmıştı. Şimdi de Armies of Azeroth'un alfa sürümünden bir oynanış videosu geldi.
 
    Modun kapalı alfası için yapımcılardan özel bir davet alan Nixxiom isimli YouTube kullanıcısı, yayınladığı videoyla beraber Armies of Azeroth'taki son durumu gözler önüne serdi. Videodan gelen bilgilere göre modun açık alfa dönemi bu ay içerisinde başlayacak. İlk çıkış sürümünde sadece Human ve Orclar bulunacakken, harita olarak da çeşitlilik sayısı oldukça az olacak. Modun alfa sürümünden sonra gelişmeler ise tüm hızıyla devam edecek.
 
    Yayınlanan videoya baktığımızda oldukça geliştirilmiş grafikleri, oyunun eski tarzına bağlı kalan oynanış elementlerini görüyoruz. Mevcut Warcraft 3'teki grafik modellemelerinin üzerine yenilerini ekleyen Armies of Azeroth'un oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
StarCraft II StarCraft Blizzard Legacy of the Void RTS
Yetişkinlere Yönelik Oyun Hatred'in Türkçe Çevirisi Yayınlandı Battlefield: Hardline'ın Yeni DLC'si için Çıkış Tarihi Verildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

12.1.2016 09:28:56

0
belkı 5 yıl ıcerısınde w4 duyurusu gelır

BSC Misafiri

11.1.2016 18:38:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: William06
quote:

Orjinalden alıntı: artenis Benim aklımda kalan WC3 aynen böyleydi :) Ama zihin oyun güzel hatırlıyor tabi aslı gibi değil.
Aynen hiç bi değişiklik yok bencede. Orjinale sadık kalmışlar herhalde
Ya bilader bir mecazi cümleyi senin kadar yanlış anlayabilen bir insan görmedim daha. Bir de adam da senin gibi düşünüyor gibi yazmışsın :D Alıntı yaptığın artenisin yorumunu bir daha okursan aslında zıt düşündüğünüzü anlayabilirsin diye umuyorum...

William06

11.1.2016 13:41:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: artenis Benim aklımda kalan WC3 aynen böyleydi :) Ama zihin oyun güzel hatırlıyor tabi aslı gibi değil.
Aynen hiç bi değişiklik yok bencede. Orjinale sadık kalmışlar herhalde

huseyincarnege

11.1.2016 08:59:46

0
güzel olmuş warcraft 4 çıkmış casına sevin :)

artenis

10.1.2016 19:53:36

0
Benim aklımda kalan WC3 aynen böyleydi :) Ama zihin oyun güzel hatırlıyor tabi aslı gibi değil.

mahsur kalan adam

10.1.2016 19:46:59

0
WarCraft demişsiniz ama StarCraft künyesinde haber.Ben üstten kameralı izometrik oyunları severim ama bu lol warcrafttan nefret ediyorum nedense edit: pardon SC2 modu diyor ben yanlış anlamışım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Legacy of the Void
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız