Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamHack StarCraft 2 Masters 2020: Avrupa Turnuvası Bugün Başlıyor!

 
     DreamHack & ESL işbirliği ile çevrimiçi olarak düzenlenen DreamHack StarCraft 2 Masters 2020: Avrupa turnuvası bugün başlıyor!
 
     DreamHack StarCraft 2 Masters 2020: Avrupa turnuvasında 32 oyuncu 8'erli olarak 4 gruba ayrıldı. Turnuva çevrimiçi olarak 1v1 oyun modunda, StarCraft 2 Legacy of the Void 5.0.3 yamasında gerçekleşecek. Karşılaşmalar Grup aşamasında 3 maçlık, Playoff aşamasında ise 5 maçlık seri formatında oynanacak. Grup aşamasında en iyi 4 oyuncu Playoff aşamasına yükselecek.
 
Oyuncu Dağılımı; 14 Protoss, 9 Terran, 9 Zerg 
Harita Havuzu; Deathaura LE, Jagannatha LE, Lightshade LE, Oxide LE, Pillars of Gold LE, Romanticide LE ve Submarine LE
 
     84.000 Dolar ödül havuzu oluşturulan turnuva bugün başlayacak ve 8 Kasım Pazar günü tamamlanacak. Turnuvayı başarıyla tamamlayan 4 Avrupa bölgesi oyuncusu, DH SC2 Masters 2020 Sezon Finalleri'nde mücadele edecek. Karşılaşmalar ESL_SC2 Twitch hesabından canlı olarak yayınlanacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
StarCraft II StarCraft Blizzard Legacy of the Void RTS
Sucker Punch İş İlanı Ghost of Tsushima Devam Oyunu veya DLC Üzerinde Çalışıldığını İşaret Ediyor 2K, NBA 2K21'e Eklenen Geçilemeyen Reklamın Düzeltileceğini Söylüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Legacy of the Void
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız