Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WRC 23'ün çıkış yapmaya hazır olduğu bildiriliyor

 
 
Her geçen gün daha isabetli sızıntılar paylaşan @billbil_kun adlı Twitter kullanıcısı yarış oyunu WRC 23 ile ilgili bir detayı ortaya çıkardı. Billbil_kun Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderide EA/Codemasters ekibinin WRC 23 oyununun piyasaya sürülmeye hazır olduğunu belirtti.
 
İddialar bununla sınırlı kalmadı
 
 
 
Billbil_kun'un paylaşımı sadece bu ifadelerle sınırlı kalmadı ayrıca oyunun başarımları da bu gönderide yer aldı. Bu kapsamda oyuna gelmesi beklenen 26 başarımın ikonlarını - simgelerini yayınladı. 
 
Öte yandan geçtiğimiz senenin Eylül ayında Insider Gaming, WRC 23'ün kendi ralli arabamızı yapmanıza izin vereceğini bildirdi. O zamanlar ortaya çıkan raporlara göre oyunun erken erişim sürecinde olduğunu belirtildi. Şimdi ise oyunun yayınlanmaya hazır olduğu bildiriliyor.
 
Oyunun tam olarak ne zaman çıkış yapacağı bilinmiyor. Yarış oyunu WRC 23'ün PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC'de piyasaya sürülmesi bekleniyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming WRC Milestone Black Bean Games Rally Yarış PC PS3 PSP Xbox 360
Fallout 4'ün DLC boyutundaki modu Fallout London için yeni video yayınlandı Respawn Entertainment 10-15 yıl daha Apex Legends'ı destekleyecek

ezicioyuncu

21.3.2023 20:24:35

0
WRC'nin nacon'dan çıkması iyi oldu. Elle tutulur bi wrc gelir diye düşünüyorum. (tabi ea rahat bırakmışsa codemaster'ı)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WRC ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız