Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WRATH: Aeon of Ruin, 2023'te Tam Sürüme Kavuşuyor

 
 
Yayıncılar 3D Realms ve Fulqrum Publishing ile geliştirici KillPixel, karanlık temalı korku birinci şahıs nişancı oyunu WRATH: Aeon of Ruin Erken Erişim'den ayrılacağını ve 2023 baharında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. WRATH: Aeon of Ruin ilk olarak 22 Kasım 2019'da Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü.
 
Yayınlanan yeni fragman oyunun ilk bossunu tanıtıyor: Lady of Ascension - Yas Vadisinin Muhafızı. İlk bölümde beş kalıntıyı topladıktan sonra oyuncular Bölüm 2'ye ulaşmak için Guardian'ı yenmelidir. 
 
Efsanevi Quake 1 teknolojisi ile geliştirilen WRATH, 90'ların en sevilen oyunlarından ilham alıyor. WRATH, zamanın eskitemediği DOOM, QUAKE, DUKE NUKEM 3D, BLOOD, UNREAL ve HEXEN gibi klasik oyunların tasarımını benimsiyor ve bunları 21. yüzyıla taşıyor. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu WRATH: Aeon of Ruin 3D Realms 1C Entertainment KillPixel karanlık fantezi korku birinci şahıs nişancı oyunu
Octopath Traveler II için 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Retro FPS Oyunu Prodeus'ın Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WRATH: Aeon of Ruin
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız