Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vince Zampella: Biz Hâlâ Respawn'ız

 
   Electronic Arts geçtiğimiz günlerde Titanfall serisinin geliştiricisi Respawn Entertainment'ı satın aldığını duyurmuştu ve oyuncular bu duyuruyu olumsuz bir haber olarak karşılamıştı. Respawn Entertainment'ın CEO'su Vince Zampella da GamesBeat ile yaptığı röportaj esnasında bu olumsuz tepkilere yanıt verdi. 
 
   Vince Zampella, 
 
   "Biz hâlâ Respawn'ız ve daha önce yaptığımız aynı oyunları yapacağız ve umarım daha iyi olacaklar. Respawn hayranı olan herkes, Respawn ve oyunlarımızın geleceği için en iyi olduğunu düşündüğümüz şeyleri yaptığımız konusunda bize güvenmelidir. Hayranlarımıza her şeyi geçmişte olduğundan çok daha fazla sunmak istiyoruz." 
 
   Vince Zampella ayrıca ileride Dead Space serisinin geliştiricisi Visceral Games gibi kapanma tehlikesi yaşayacaklarını düşünmediğini de belirtti.
 
   Respawn Entertainment şu anda Star Wars evreninde geçecek bir üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu, Oculus Rift VR için gerçekçi bir savaş oyunu ve geçtiğimiz günlerde resmi olarak doğrulanan üçüncü bir Titanfall oyunu üzerinde çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Respawn EA PlayStation 4 Xbox One PC Titanfall 2
Little Nightmares DLC The Hideaway ve Demo Çıktı Ubisoft Bazı Eski Oyunlarının Online Özelliklerini Sonlandırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.11.2017 15:13:33

0
Viscerial kucuk gorülecek bir firma değil..

Dark Poison

13.11.2017 11:42:13

0
Respawn ekibi online oyun yapma konusunda en kaliteli ekiplerin başında gelir.Senaryo yazmak konusunda da Cv leri ortada.Adam bunu biliyor.Ea kapatsa açıkta kalmazlar.Bir tane olsun hayal kırıklığına uğrattıkları oyun hatırlamıyorum.Daha önce zaten Ea altında çalışıyorlardı bıraktılar Activision'a gittiler,sonra geri geldiler.Defalarca da kapanıp toplanabilmiş bir ekip var.

St Batuhan

13.11.2017 09:47:07

0
Biraz fazla özgüven var ortada. Adamlar EA için 2 oyun yaptı daha. Visceral ise çok çeşitli oyunlar çıkarmış durumda ve başında zaten EA'ya bağlı bir firma. Ona rağmen başarısız olursan, çalıştığın projeye rağmen... Neyse efenim "daha önce yaptığımız aynı oyunları yapacağız" kısmı tedirgin etti. Biraz fazla bir şey eklemeden pişirip veririz gibi hissettirdi. Elbette amacı bu değil cümle ile Vince'in ama hoşuma gitmedi. Zaten en farklı çalışma şu an Star Wars cephesinde olmalı. Sağlam bir şey bekliyoruz. 1313 yapımında LucasArts'ın el değiştirip de kapanması. Visceral'in bu oyunu yaparken kapanması, Respawn için de yapım esnasında el değiştirmesiyle birlikte akıbetini sorgulatmaya sebep. Elbette bu oyun çıkacaktır şu anki gidişatta ama belli olmaz :(

esmerbuyucu

13.11.2017 03:42:27

+1
Alan memnun veren memnun, kimene. Hadi Titanfall 3'ü bir kenara bırakırsak, yapacakları TPS Star Wars oyunu stüdyonun akıbetini belirleyecektir. "Biz Visceral değil Respawn'ız" diye açıklama yapmış. Visceral'ın EA Games'te 19 yıllık geçmişi var. Respawn EA'dan bağımsız düşünürsek 19 yılı görürse zaten öpüp başına koysun.

deadlight54

13.11.2017 03:05:07

+1
Vince abi yapma etme gözünü seveyim, başarısız olursanız EA eninde sonunda sizi kapatacak ve sende ekibinle yeni stüdyo açmak zorunda kalacaksın. Bunları bilmek için kahin olmaya gerek yok. EA'in ne mal olduğunu MOH serisinden sonra, anlayıp ekibinle Infinity Ward'ı kurmadın mı? Gerçi onda da Activision paragözü seriyi mahvetti. Kısaca Vince abi, yaptığın bu hareket kürkçü dükkanına geri dönmek. Başka bir açıklaması yok.

Bocha Boston

13.11.2017 00:09:24

+1
İki yıl içinde "EA, Respawn Entertainment'i kapattı" diye bir haber başlığı göreceksiniz. O gün gelince bu konuyu hortlatın!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall 2
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız