Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Viking Temalı Yeni Bir RPG Oyunu: Expeditions: Vikings


      Daha önce Conquistadors gibi başarılı bir RPG oyununun geliştiriciliğini yapan Logic Artist yeni bir oyun duyurusuyla karşımıza çıktı: Expeditions: Vikings.
 
       Expeditions: Vikings'de 700'lerde bir Viking klanını yöneteceğiz. Oyun boyunca amacımız giderek daha güçlü bir hale gelmek olacak. Yapım sıra tabanlı savaş mekaniği gibi geliştirici ekibin bir önceki oyunu Conquistadors'a benzer bir oynanışa sahip olacak.
 
      Yapımcı ekip bu yeni oyunda karakter gelişiminin daha dinamik ve derin olacağını, oyundaki yeteneklerin ve yapacağımız seçeneklerin daha zenginleştirilmiş olacağını belirtiyor. Yapımcı ekibin önceki oyunu Conquistadors'un başarısını göz önüne alırsak Expeditions: Vikings, RPG hayranlarını memnun edecektir. Oyunun çıkış tarihi hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.
    
      Oyun için yayınlanan duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Expeditions: Vikings viking rpg pc logic artist sıra tabanlı pc bağımsız
Tropico 5'in Yeni Eklenti Paketinde Adamızı Dış Güçlere Karşı Koruyacağız Evolve İçin 26 Mayıs'ta Büyük Bir Duyuru Yapılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rindaman

24.12.2017 00:09:52

0
21 gün sonra bir kere daha bitirdim, bu sefer aslefir ve gunmar yoktu ikisini baştan eledim. sonra aife denen pict kız katıldı. ilk seferde york ikinci sefer de pict tarafından yürüdüm. ilkinde müttefik edindim ikincisinde iki yeri de duman ettim. İkinci oyunum çok daha zevkliydi. Daha oynamam artık.

Rindaman

3.12.2017 22:40:10

0
Oyunu medium'da oynadım, zor diyebilirim. Yapımcısı Ali Emek ve bir iki arkadaşı daha görünüyor. Yüzde 95 quest'ler ile birlikte 1 hafta sürdü bitirmek. Ne var ne yok test ettim, güzel yani. Tabi büyük firmaların oyunu gibi her şey düşünülmemiş fakat oyun mu oyun, Keyifli yanları vardı... Sürekli As beşliyi seçtim, roskva denen karakteri kadronuzda tutmanızı tavsiye ederim bi kaç yerde iş görüyor, aslefirr gunnarr, nejfa felan bunlardan daha güçlü karakter oluşturabilirseniz onları seçin bir dragon age origins diyalog yoğunluğu beklemeyin hiç oyun güçlü değil o konuda. Keşke kendi yarattığım ayı gibi adamlarla oynasaydım habire yığılmazdım iki vuruşta..

einhander

18.6.2015 14:28:10

0
vıkıng temasını pek sevmesemde guzelse oynarım

thanatos13

24.5.2015 07:18:39

0
güzel haber

BSC Misafiri

24.5.2015 03:54:17

0
Peh,bir aksiyon/rpg tarzı oyun beklerdim.

wizkhalifa1903

23.5.2015 02:25:46

0
The banner saga gibi olacak ise alınabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Expeditions: Vikings
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız