Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vigil: The Longest Night 14 Ekim'de Switch ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Another Indie ve geliştirici Glass Heart Games, iki boyutlu aksiyon platform oyunu Vigil: The Longest Night için çıkış tarihi verdi.

14 Ekim'de Switch ve PC için çıkacak.

PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları da duyurulmuştu. Another Indie tarafından belirtilene göre Switch ve PC versiyonları çıktıktan sonra duruma göre karar verilecek.
 
Salt and Sanctuary ve Castlevania'dan esinlenen yapım; güçlü hikaye anlatımı ve teknik savaş sistemini birleştirerek oyunculara zorlu bir mücadele sunmayı amaçlıyor.
 
Oyuncuların evini kötü yaratıklardan kurtarmaya çalışan Leila adındaki bir karakterin rolünü üstleneceği oyun dört farklı silah tipi ve her silah tipi için farklı varyasyonlar, kompleks yetenek ağacı, mağaralar, köyler ve perili ormanlara kadar çeşitli bölgeler, ölümcül düşmanlar ve boss'lar, birden fazla son, Lovecraftian ve Tayvan kültürü, kağıt kesme sanatından esinlenen görsellik ve Jouni Valjakka'dan müzikler sunacak. 

Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Vigil: The Longest Night 2d 2 boyutlu aksiyon platform oyun
Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Fragmanı, Oynanış Videoları ve Beta Tarihleri Haftalık Oyun Önerisi 23: Guacamelee! 2

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vigil: The Longest Night ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız