Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vertebreaker Kickstarter Kampanyası İptal Edildi

 
Sonic Mania'nın arkasındaki stüdyolardan biri olan Headcannon'ın yepyeni otantik piksel tabanlı side-scroller oyunu Vertebreaker için bu ayın başında başlatılan Kickstarter kampanyası iptal edildi.
 
Kickstarter kampanyası 275,000 ABD doları fon toplama hedefi ile başladı fakat bir haftada sadece 480 kişinden toplam 13,996 ABD doları toplayabildiler. 
 
Headcannon kurucusu Simon “Stealth” Thomley paylaştığı videoda, Kickstarter kampanyasını biraz aceleye getirdiklerini kabul etti ve içinde bulundukları mali durumun da biraz onları buna ittiğini belirtti. Ayrıca destekte bulunan herkese tek tek teşekkür etti. 
 
Vertebreaker tamamen ölmüş değil. Headcannon ileride oyunu daha da geliştirerek yeni bir Kickstarter kampanyası ile tekrar oyuncuların karşısına çıkmayı planlıyor.
 
Simon “Stealth” Thomley tarafından paylaşılan 19 dakikalık videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Vertebreaker Sonic Mania Headcannon otantik piksel tabanlı side-scroller
Pillars of Eternity II: Deadfire'ın Satışları Beklentileri Karşılamamış, Serinin Geleceği Belirsiz Death Stranding Birleşik Krallık'ta 2019'un İkinci En Büyük Çıkış Yapan PS4 Oyunu Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vertebreaker
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız