Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampire: The Masquerade - Shadows of New York'tan İlk Fragman Yayınlandı

 
Geliştirici Draw Distance, görsel roman oyunu Vampire: The Masquerade - Shadows of New York için ilk fragmanı yayınladı.

Vampire: The Masquerade - Shadows of New York, Aralık 2019'da çıkan Vampire: The Masquerade - Coteries of New York'un bağımsız genişleme paketi. Tek olarak satın alıp oynanabilecek. Coteries of New York'da olduğu gibi Vampire: The Masquerade 5th Edition evreninde geçen görsel roman türündeki bağımsız genişleme paketi Shadows of New York'ta Lasombra klanı üyesi olarak yeni bir hikaye, yeni karakterler, yeni yerler ve müzikler ile karşılaşacaksınız.

Bu yıl içinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapması planlanıyor.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Vampire: The Masquerade - Coteries of New York Vampire: The Masquerade Draw Distance eşsiz atmosferik tek oyunculu bir hikaye anlatımı deneyimi
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in Nükleer Silahsızlanma Ara Sahnesi En Sonunda Açıldı Xbox Series X'ten Yeni Haberler Ağustos Ayında Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vampire: The Masquerade - Coteries of New York
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız