Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Ortalama 25 - 30 Saat Civarında Sürecek

 
Geliştirici Hardsuit Labs geçtiğimiz haftalarda resmi olarak duyurulan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 hakkında takipçilerden gelen birkaç soruyu twitter üzerinden yanıtladı.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 oyun tarzınıza bağlı olarak ortalama 25 - 30 saat civarında sürecek. Hardsuit Labs tarafından belirtilene göre, dallanan hikayesinden dolayı oyun birden fazla kez bitirilmeye değecek ve oyunun dünyasında keşfedilmeye değer başka ilginç şeyler de olacak.

Ayrıca baş hikaye anlatımı tasarımcısı ve aynı zamanda ilk oyunun da tasarımcısı ve yazarı Brian Mitsoda oyunun seslendirme kadrosunun çok iyi olacağını söyledi ve kreatif direktör Ka’ai Cluney de bunu destekledi. Seslendirme kadrosundan henüz herhangi bir isim açıklanmış değil.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için platformları için 2020'nin ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Oyunun ilk detaylarına ve duyuru fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak wccftech Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Paradox Interactive Hardsuit Labs
Sony PlayStation Store İade Politikasını Güncelledi Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (2 - 5 Nisan)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MonacoDoom

6.4.2019 20:32:26

0
RPG kavramını yani seçimlerin senin elinde olduğu gerçekçi bir sistemi mantıklı buluyor isen, doğarken tipini boyunu saç rengini göz rengini senin seçemediğini de çok iyi anlaman lazım. RPG demek karakterin tipini falan seçmek değildir karakteri farklı kararlar ile farklı kaderlere yönlendirmektir.

BSC Misafiri

2.4.2019 17:26:38

0
Hikaye tamam da karakterimin kim olduğunu, ne olduğunu sen seçeceksen ne anlamı kaldı rpg kavramının? Nefret ediyorum arkadaş bundan. Bırak karakterimi en ince ayrıntısına kadar ben seçeyim. The Witcher serisine uzak olmamın sebeplerinden birisi de budur zaten. Niye yapımcı tarafından belirlenmiş bir karakter veya arka plan hikayesi olmak zorunda? Bırak ben seçeyim arkadaş! Neyse ki Cyberpunk 2077’den umutluyum bu konuda.

Persona_Non_Grata

2.4.2019 15:52:35

0
Hikayeli oyun abi, en sevdiğim.

BSC Misafiri

2.4.2019 11:22:47

0
Yeter, ilk oyun da tüm yan görevleri kasınca bu sürede biterdi zaten :) Çok iyi bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız