Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony PlayStation Store İade Politikasını Güncelledi

Sony Interactive Entertainment, PlayStation Store para iadesi politikasını güncelledi.
 
Artık PlayStation Store üzerinden satın aldığınız bir içeriği eğer indirmediyseniz iade etmek için 14 gün süreniz olacak. Oyunun bozuk olması halinde para iadesi talebi kabul edilecek. 
 
Ayrıca ön siparişlerde de para iadesi talebi kabul edilecek.
 
Detaylar:
 

Tam oyunlar, indirilebilir içerik, temalar, avatarlar ve sezon kartları bu kategoriye dahildir.
 
PlayStation Store aracılığıyla bu tür bir içerik satın aldıktan sonra PSN cüzdanınıza para iadesi talep etmek için satın alma işleminden itibaren 14 gün süreniz vardır. Satın aldığınız içeriği indirmeye ya da yayınlamaya başladıysanız içeriğin bozuk olmaması halinde para iadesi için uygun olmayacaksınız.
 
Bu tür bir içeriğe yönelik para iadesi talebinde bulunmak için lütfen para iadesi talep formu doldurun.
 
Tüm hüküm ve koşullar için lütfen PlayStation Store iptal politikası bağlantısını ziyaret edin.
 
Formu göndermek için harcanan süre 14 günlük süreye dahildir. 14 günlük süre yanıt almadan önce sona ererse uygunluk durumunuzu kaybetmezsiniz.
 
Çıkış tarihinden 14 günden daha fazla bir zaman varken yapılan ön sipariş satın alma işlemleri: Bu tür ön sipariş satın alma işlemi için içeriğin yayın tarihine kadar herhangi bir zamanda para iadesi talebinde bulunabilirsiniz.
 
Çıkış tarihine 14 günden daha az bir zaman varken yapılan ön sipariş satın alma işlemleri: Bu tür ön sipariş satın alma işlemi için satın alma tarihinden en fazla 14 gün sonra para iadesi talebinde bulunabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG24/7 sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Fighting EX Layer DLC Karakteri Area Ertelendi, Fighting EX Layer Alpha Akıllı Telefonlar için Çıktı Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Ortalama 25 - 30 Saat Civarında Sürecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sıfatkanseri

6.10.2019 22:15:09

0
Tam iki haftadır playstationdan para iadesi bekliyorum ama hala gelmedi daha önce para iadesi alabilen var mı?

splinterfalcon4798

2.4.2019 19:45:51

+1
bune ya indirmeden neden iade edeyim anca bi salaklık yapıp yanlışıkla almış olmamız lazım. indirmeden iyi kötü oldugunu nasıl anlayacaz dijital oyunun da ne bozukluğu olacaksa. steam gibi yap işte 2 3 saat oynanış süresini geçmedikçe iade edelim

Lazburnu53

2.4.2019 18:01:51

0
Onu yapan adamın viçdanı benim bi arkadaş yaptı benim görüşümde öyle kul hakkı olur yalan söylemiş olur benim için normal olan oyunun iade etmek için bir süre deneme şansı verilmesi bunu microsoft ve steam yaparken sony yapmaması beni üzen bu zaten köyüye kullanan herşekil kullanıyor. Herkeze anlatamazsın herşeyi çikar işine getiren olucak keşke olamaa ama oluyor.

Philipp_Plein

2.4.2019 17:58:11

+2
Bu yapılan hiç etik değil kul hakkı yiyorlar. Ne demek efendim oyunu bitirip geri aide etmek? Adamların iyi niyetini ancak bizim Türkler kötüye kullanır zaten.

Lazburnu53

2.4.2019 16:16:21

0
sony bu politikasi yalnış birşey,diyelim oyun aldim yükledim oynadim aşiri kötü beğenmedim neden iade almiyor, xboxda ve steamda belli süre oynama şansi veriyor sanırım 2saat üstünü geçmicek hatta bazi insanlar xboxda oyunu başka hesaba aliyorsun ana hesabında oyunu bitiyor geri aide bile yapiyor senede senede 1 kerede bu şansın var hiç oynamadim oyunu diyebiliyosun ama sony oyun bozuksa yada hiç indirmemiş sen geri aliyor çok eski çağda kalmiş bir sistem..

Exclusive.Gamer

2.4.2019 16:03:27

0
Güncellenen birşey yok iade olay Rdr 2 zamanı veya önceside vardı zaten playstation destek arayıp Cuzdana veya karta iade seçeneği ile paranı geri alabiliyorsun bu haber boşuna yapılmış

:::LOSTPLANET:::

2.4.2019 11:47:03

0
Başkasının içini açtığı, elini sürdüğü dijital oyunu sıfır diye alıp oynamak istemem :P İşin şakası indirip denemeden nasıl bozuk olduğu anlaşılacak ya da daha indirmeden iade edeceksem neden satın alayım?

Turk.Navy

2.4.2019 10:45:05

0
Bu değişiklik iyi oldu 14 gün sürenin olması ancak indirmemize izin verseler daha iyi olacak

Philipp_Plein

1.4.2019 23:19:21

+4
Xbox da ön sipariş yapılan bir oyunun ücreti oyunun çıkmasına 10 gün kala karttan çekiliyor PSN de ise anında çekiyor önce bu saçmalığı düzeltsinler.

ReflexAction

1.4.2019 21:18:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri O zaman iade süresini kısaltmaları gerekir ya da steam gibi belli bir oynanış saati vermeleri gerekir ki art niyetle kullanılmasın. Çünkü bunlardan birini yapmazsa bir oyunu bitirmen için 14 gün oldukça uzun bir süre. Bence Steam gibi 2 saatlik bir oynanış süresi ideal.
indirmediyseniz diyor

BSC Misafiri

1.4.2019 20:34:39

0
O zaman iade süresini kısaltmaları gerekir ya da steam gibi belli bir oynanış saati vermeleri gerekir ki art niyetle kullanılmasın. Çünkü bunlardan birini yapmazsa bir oyunu bitirmen için 14 gün oldukça uzun bir süre. Bence Steam gibi 2 saatlik bir oynanış süresi ideal.

Settlers

1.4.2019 20:18:20

+10
Arkadaş ne saçma bir şeydir. Eğer indirmediysek ne demeke yahu?! Para verip almışız, tabi indireceğiz. İndirip oynamadan, iyi mi, kötü mü, "bozuk" mu değil mi nasıl anlayacağız?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız