Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampire The Masquerade: Bloodlines RTX Remix Görüntüleri

 
 
Mod geliştiricisi 'Safemilk', şu anda 2004 yılında piyasaya sürülmüş olan Vampire: The Masquerade - Bloodlines için yeni bir RTX remix modu geliştiriyor. Bu modun şu anda ilk görüntüleri yayınlanmış durumda ve görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
RTX Remix ile yükseltilmiş dokular ve modeller oyuna dahil olacak
 
 
 
Safemilk, mod içerisinde tüm desteklerin olacağını aktarıyor. Açıklanan detaylarla beraber hem Ray Tracing hem de Path Tracing teknolojileri ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Bu detaylar dışında aynı zamanda geliştirilmiş 3D modellerin ve yükseltilmiş dokuların olacağını da aktarabiliyoruz.
 
Vampire: The Masquerade - Bloodlines, bildiğiniz üzere oyuncular tarafından bir hayli seviliyor ve rol yapma tarafında oldukça başarılı işler ortaya koyuyor. Bu tarz oyunları günümüzde yükseltilmiş grafiklerle ve dokularla görmek hayranları bir hayli heyecanlandırıyor. Şu anda RTX remix modunun oldukça erken aşamalarında olduğunu aktarabiliriz. Dolayısıyla önümüzde uzun bir süreç var diyebiliriz.
 
Son olarak Vampire: The Masquerade - Bloodlines’ın olası bir remaster sürümünü nasıl olacağına dair çeşitli fikirleri RTX remix modundan görebilirsiniz.
 
Karşılaştırmalı ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo pc Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2
Baldur's Gate 3 İçin Devam Oyunu ve DLC Gelmeyecek League of Legends MMO'sunda Başa Dönüldü

BSC Misafiri

26.3.2024 00:06:07

0
FPS 300+ den 25-30 FPS ye düşünce grafiğin anlamı kalmıyor bu RTX Remix cidden boş bir şey sistemleri ağlatmak dışında gölge ve dokuları günümüz seviyesine çıkarıyor peki bu kaybettirdiği FPS'nin yerini tutuyor mu hayır tutuyor diyen varsa zaten onda sistemin babası vardır kesin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vampire: The Masquerade
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız