Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vahşi Batının Kovboyları 2


 
     Vahşi Batı atmosferini en küçük parçasına kadar oyunculara işleyecek olan Red Dead Redemption'un çoklu oyuncu modları için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Oyunun çoklu oyuncu modlarından ilk video ve görseller bu ay başında gelmeye başlamıştı. Free Roam Multiplayer videosu sayesinde oyunun çoklu oyuncu modlarından serbest dolaşım modu ile tanışmıştık. Deneyim puanları sayesinde diğer modlarda olduğu gibi genel bir silah, eşya, görünüm, hatta eşşekten ata geçme gibi özelliklere sahip olacağımız oyunun bu modunda diğer çeteleri basıp, avcılığa dahi çıkabiliyorduk.
 
     Oyunun çoklu oyuncu modları için yayınlanan yeni videosunda ise bu modların diğer türlerine göz atıyoruz. Çöller, karlı dağlar ve sulak araziler gibi çok çeşitli iklim şartlarını göreceğimiz oyunun bu modu açılışını "Mexican Standoff" adı verilen bir düallo ile yapacak. Bu açılışta bir arada olan oyuncular geniş bir daire çizecek ve "vur" ibaresi ile birlikte herkes bir birine ateş açacak. Özetlemek gerekir ise klasik düallonun çok kişili versiyonu da diyebiliriz. Bu çoklu düellodan sağ kurtulan oyuncu çatışmanın bir sonraki adımı için haritadaki en sağlam yeri kapabilecek.
 
     Oyunun Shootout modu klasik Deathmatch modu olacak. Bu modda oyuncular birbirlerini egale etmeye çalışacak. Hold Your Own modunda klasik bayrak kapma moduyla karşılaşırken, Grab the Bag modunda ise kaptığımız çantayı kendi üssümüze götürmemiz gerekiyor.
 
     Tek kişilik senaryo modu dışında çoklu oyuncu modlarıyla da oldukça sağlam adımlarla gelen Red Dead Redemption 18 Mayıs'ta çıkışını yapacak. Oyunun bu yeni tanıtım videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Red Dead Redemption Rockstar Take2
SW:The Old Republic'e Yeni Yapımcı Günlüğü Videosu Madden NFL '11'in Çıkış Trailer'ı Yayınlandı

xxxker

23.4.2010 19:42:10

0
bu oyun internet üzerinden ps3 oyunu satan bi sitede 26 nisan 2010 ile 2 mayıs 2010 tarihleri arasında ellerinde olacağını söylüyor.kendilerine sorduğumda super street fighter ıv 30 nisanda çıkıyor ama bizim stoğumuzda şu an var satıyoruz dediler.nasıl oluyor bu bilen var mı?ya da burda yazan oyun çıkış tarihleri mi bizi yanıltıyor.....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız