Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VR Oyunu Balloon Flying over Tokyo and Hokkaido 7 Temmuz'da Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı ve geliştirici VR RETRO REMASTER tarafından 7 Temmuz'da Steam üzerinden yayınlanacak olan VR Balloon Flying over Tokyo and Hokkaido ile birçok manzaranın tadını çıkartabileceksiniz. Bu oyun HTC Vive sanal gerçeklik başlığını gerektiriyor.
 
Bu VR interaktif oyunda oyuncular, Japonya'nın güzel doğal manzarasını farklı perspektiflerden deneyimleyebilir ve oyuncuların Japon tarzı sahnelerde inşa edilmiş benzersiz bir kültürel ortamda yaşamalarına ve yoğun bir işten sonra zengin deneyimin keyfini çıkarmasına olanak tanır. 
 
Oyuncular Japonya'yı dolaşmak için bir sıcak hava balonuna binebilir. Uçuş sırasında, yalnız ve gizemli görünen engebeli kayaların arasında çeşitli yüksekliklerde birkaç ahşap ev görebilirsiniz; karla kaplı dağlarda güneş parlıyor ve beyaz karın içinde sıcak hava balonu var. 
 
Karla kaplı dağların manzarasının tadını çıkarmak için dağın tepesinden yavaşça yükselin. Oyuncular ayrıca Griffinlerin perspektifinden derin dağlarda ve doruklarda dere üzerinden uçabilir ve uçuş sırasında bir sonraki köydeki söğütleri ve çiçekleri hissedebilir. 
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam VR
Furious Revenge of Bolo 6 Temmuz'da Erken Erişim'e Açılıyor Space Punks Oyununun Erken Erişim Tarihi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız