Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VFŞL 2019 Kış Mevsimi'nin İlk Finalisti Bahçeşehir SuperMassive Oldu!

 
 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2019 Kış Mevsimi'nde yarı finalin ilk karşılaşması tamamlandı. Royal Youth ve Bahçeşehir SuperMassive arasında oynanan yarı final karşılaşması sonucunda Bahçeşehir SuperMassive, Royal Youth takımını 3-2 yenerek, Kış Mevsimi Finali'ne yükselen ilk takım oldu. Serinin en iyi oyuncusu Bahçeşehir SuperMassive takımının orta koridor oyuncusu Frozen seçildi. Frozen; ilk karşılaşma 2/3/16 ikinci karşılaşma 8/1/6, beşinci karşılaşma ise 6/0/8 skor elde etti ve takımına %70 skor katkısı sağladı.
 
 
 
     Bahçeşehir SuperMassive ve Royal Youth karşılaşmasının ardından Bahçeşehir SuperMassive takımının sahibi Hakan Baş; takımını ve rakibi Royal Youth takımını tebrik ederken maç esnasında iki takımla alakası olmayan ve tribünlere gelip tahrik etmeye çalışan kişilere saha içi ve dışında cevabını vereceklerini belirtti.
 
      Bahçeşehir SuperMassive, Royal Youth'u mağlup ederek 13 Nisan'daki Kış Mevsimi Finali'ne yükseldi. SUP, 2016'dan bu yana düzenlenen tüm KMF'leri kazanmayı başarmıştı. Takım, şampiyon unvanını 2019'da da korumak adına finalde mücadele edecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
MAJ3R, LDLC Takımına Transfer Oldu VFŞL 2019 Kış Mevsimi Finali Belirlendi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız