Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VFŞL 2019 Kış Mevsimi Finali Belirlendi!

 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2019 Kış Mevsimi'nde bu hafta yarı final karşılaşmaları tamamlandı. Karşılaşmaların sonucunda Kış Mevsimi Finali'ni oynayacak iki takım belirlendi. VFŞL 2019 Kış Mevsimi Finali: 13 Nisan Cumartesi günü Bahçeşehir SuperMassive ve 1907 Fenerbahçe Espor arasında gerçekleşecek.
 
     Yarı finalin ilk karşılaşması cumartesi günü Bahçeşehir SuperMassive ve Royal Youth arasında, ikinci karşılaşması ise bugün, 1907 Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Espor arasında oynandı. Bahçeşehir SuperMassive ve Royal Youth karşılaşması sonucunda Bahçeşehir SuperMassive rakibini 3-2 mağlup ederek, Kış Mevsimi Finali'ne yükselen ilk takım oldu. Bugün oynanan 1907 Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Espor karşılaşmasının sonucunda ise 1907 Fenerbahçe Espor, 3-0 Galatasaray Espor'u mağlup etti. Galibiyet serisini 17 maça çıkaran 1907 Fenerbahçe Espor, tarihinde ilk defa Kış Mevsimi Finali'ne yükseldi. 1907 Fenerbahçe Espor, VFŞL 2019 Kış Mevsimi grup aşamasından bu yana yalnızca 2 kez mağlup oldu. 
 
Finalin Adı: Bahçeşehir SuperMassive - 1907 Fenerbahçe Espor 
     Kış Mevsimi Finali, 13 Nisan Cumartesi günü Riot Games Espor Sahnesi'nde oynanacak. Karşılaşmaların biletleri tükenmiş durumda. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
VFŞL 2019 Kış Mevsimi'nin İlk Finalisti Bahçeşehir SuperMassive Oldu! Kotaku: Bir Sonraki Assassin's Creed Oyunu Vikingler Hakkında Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız