Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VA-11 Hall-A PS4 ve Switch için 2 Mayıs'ta Çıkacak

 
Yayıncı Ysbryd Games ve geliştirici Sukeban Games, VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action PlayStation 4 ve Nintendo Switch versiyonlarının 2 Mayıs'ta $14.99 fiyattan dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu. Çıkışında sadece İngilizce ve Japonca dil seçenekleri desteklenecek, daha sonra oyuna ek diller de eklenecek.

VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action ilk olarak 21 Haziran 2016'da PC için; 14 Kasım 2017'de Kuzey Amerika'da 20 Nisan 2018'da Avrupa'da PS Vita için çıkmıştı. Şu anda Steam'de 24,00 TL ve PlayStation Store'da PS Vita için 44,99 TL fiyattan satılıyor.

Distribütör Limited Run Games PlayStation 4 ve Nintendo Switch versiyonları için fiziksel standart sürüm ve Nintendo Switch versiyonu için kutulu koleksiyoncu sürümü üretecek. Detaylar bu yıl içinde daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Kitana Mortal Kombat 11 için Doğrulandı, Yeni Karakter Kollector Duyuruldu İnteraktif Distopik Grafik Roman Oyunu Liberated

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
VA-11 Hall-A ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız