Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uzayda Geçen İnşa Etme Oyunu "Avorion" Erken Erişimden Çıktı

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Boxelware'in yaptığı, uzayda geçen sandbox türündeki inşa etme oyunu Avorion erken erişimden çıktı. 2017'de erken erişimi başlayan dün oyun, dün itibarıyla erken erişimden çıktı ve oyunun 1.0 sürümü yayınlandı. Ayrıca çıkış fragmanı da paylaşıldı.
 
Avorion, co-op olarak da oynayabildiğiniz sandbox türünde ve uzayda geçen, kendi uzay geminizi yaratabildiğiniz bir oyun. Destansı uzay savaşlarında savaşın, keşfedin, madencilik yapın, ticaret yapın ve bilinmeyen bir düşman tarafından ele geçirilmekten kurtulmak için kendi imparatorluğunuzu kurun.
 
Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Oyun şu anda sadece PC için erişilebilir durumda. Aynı zamanda oyunun resmi sitesinde bir demo mevcut. Buraya tıklayarak hem siteyi inceleyebilir, hem de demoyu indirip deneyebilirsiniz. Bahsi geçen çıkış fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Avorion sandbox uzay oyun inşa etme simulasyon co-op
Warhammer: Mark of Chaos GOG'a Geri Döndü Ori and the Will of the Wisps İnceleme Puanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Avorion
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız