Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uzay Temalı Nişancı Oyunu Boundary, Mart Ayında Gelebilir

 
 
Surgical Scalpels tarafından biz oyunculara sunulacak olan uzay temalı çok oyunculu nişancı aksiyon oyunu Boundary'nin Steam mağaza sayfası güncellendi. Güncellenen Steam sayfasında oyunun Mart 2023 çıkış yapacağı belirtiliyordu (Şu anda tekrardan bu bilgi kaldırılmış durumda).
 
Boundary, ilk olarak 2020 yılında çıkış yapacaktı 
 
 
 
Uzay temalı yapımın başlangıçta 2020 yılı içerisinde çıkış yapması planlanıyordu ancak geliştirici ekip oyunu 2021 yazına kadar ertelemeye karar verdi. Daha sonra 2021 yılı da es geçildi ve artık oyun 2023'ün Mart ayında çıkması hedefleniyor.
 
Boundary, diğer düşman varlıklara karşı çıkmamız gereken uzay temalı çok oyunculu taktik birinci şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Biz oyuncular bu yapım içerisinde sıfır yer çekimi ile çatışmalara girebilecek ve uzay atmosferini bu oyunda deneyimleyebileceğiz.
 
Oyun ilk yayınlandığı zaman çeşitli modlara sahip olacak. Bu modlar arasında Free For All, Takımlı Ölüm Maçı, Tesis Ele Geçirme ve Orbital Purge modu yer alacak. Boundary ayrıca PC'de gerçek zamanlı Işın İzleme efektlerine sahip olacak.
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Boundary Huya Surgical Scalpels Uzay FPS çok oyunculu PS4 PC
Boks Oyunu Undisputed, 31 Ocak'ta Erken Erişim Olarak Geliyor Assassin's Creed Mirage ile Seri Köklerine Geri Dönecek

Nevfel

15.1.2023 00:21:06

0
Çakma Shattered Horizon lan bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Boundary
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız