Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unreal Engine 4'ü Kullanan Birçok Oyun Var


    Bildiğiniz gibi Epic Games, Gears of War serisini Microsoft'a sattı. Tabi ki firmanın yatırımcı ortakları da gelecek için endişeli bekleyişlerini sürdürüyorlar. Bu konuda sakinlik sağlamak için Epic Games'ten bazı haberler yayınlanmaya devam ediyor. 
 
    Epic Games'in Avrupa ayağının yetkili ismi Mike Gamble, firmanın geliştirdiği Unreal Engine 4 oyun motorundan söz etti. Gamble, mevcut olarak Unreal Engine 4'ü kullanan birçok stüdyonun olduğunu belirtti. Gamble'ın söylediklerine göre BioShock yapımcısı Irrational Games, DMC yapımcısı Ninja Theory, Dishonored yapımcısı Arkane Studios, Borderlands yapımcısı Gearbox, Batman yapımcısı Rocksteady, XCOM ve Civilization yapımcısı Firaxis'in haricinde BioWare ve bazı Microsoft stüdyoları aktif olarak Unreal Engine 4 ile oyun geliştiriyor.
 
    Bu örneklerin haricinde henüz açıklanmamış birçok stüdyo ve oyunun da olduğunu belirten Mike Gamble, bu senenin sonunda ve 2015'in başında önemli oyunları görmeye başlayacağımızı söylüyor. Ayrıca Gamble, Epic Games'in geliştirdiği Unreal Engine 4 kullanan Fortnite'ın yapımının da iyi gittiğini ekliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
unreal engine epic games fortnite
Gears of War Serisi 22 Milyondan Fazla Sattı Valve'ın Yeni Oyun Motorundan Ekran Görüntüsü!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

28.1.2014 10:58:13

0
Tabii firmalar güçlü motor ile birlikte birazda sistem dostu bir oyun motoru tercih ediyorlar. Şimdi en güçlü oyun motorunu çıkardık, güzel Fakat Titan, yada önümüzdeki dönemde çıkacak Çift GPU'lu ekran kartlarının çalıştıracağı bir oyun motoru olursa neye yarar. Unreal 3 ile yapılmış oyunların listesi, Unreal 4 de ayrıca mevcut... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Unreal_Engine_games#Unreal_Engine_3

EmuMaster

28.1.2014 08:50:19

0
Rocksteady yeni batman oyununda kullanıyorsa bu süper olur işte.

easyrookie

27.1.2014 23:29:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri resimdeki oyun hangisi ?
Teknoloji demosundan bir resim.

BSC Misafiri

27.1.2014 23:20:20

0
resimdeki oyun hangisi ?

IIWorldLifeII

27.1.2014 23:01:45

+1
şu güzelim motoru adam akıllı kullanan sadece Rocksteady Studios var!

PsiKoman

27.1.2014 22:01:49

+1
http://www.valvetime.net/threads/source-2-left-4-dead-2-prototype-screenshots-leaked.244266/ Allahını seven yayınlasın şu haberi source 2 oyun motoru+left 4 dead

Babblebabble

27.1.2014 20:44:31

+1
Sadece UT4den bahsetmiyorum ama şu motoru gerekse grafik gerekse optimizasyon bakımından doğru düzgün kullanan oyun sayısı çok az.Hem grafik hem optimizasyon bakımından iyi kullanan bir seri mesela : Batman serisi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız