Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unreal Engine 4, 7 Yıldır Geliştiriliyor

Gears of War serisi Unreal Engine 3 ile akla gelen ilk oyunların başında geliyor.
Epic Games başkanı Micheal Capps, Tokyo Game Show'da düzenlenen Soru-Cevap seansında üzerinde çalıştıkları Unreal Engine 4 motoruyla ilgili bazı önemli açıklamalarda bulundu.
 
Epic Games'ın gelecek planları hakkında bazı ipuçları veren Capps, son 7 yıldır Unreal Engine 4 motorunun geliştirme çalışmalarıyla meşgul olduklarını, yeni nesil oyun motorunun konsol savaşlarındaki bir sonraki dalgaya hazır olacağını belirtti. Yeni nesil oyun konsollarının önümüzdeki 4-5 yıldan önce beklemediğini açıklayan Capss, Epic Games olarak bu süre zarfında Unreal Engine 3 motorunu kullanmaya devam edeceklerini açıkladı.
 
Unreal Engine 3 ile kıyaslandığında sahip olacağı yenilikler hakkında henüz herhangi bir açıklama yapılmış olmasa da yeni motorun, oyun geliştirme çalışmalarında yeni bir dönemi başlatması bekleniyor.

Epic Games tarafından geliştirilen Unreal Engine 3 motoru, sahip olduğu özel araçlarla HD geliştirme çalışmalarında programcılara ciddi kolaylıklar sağlarken, üçüncü parti geliştiriciler (Take Two ve Square-Enix gibi) için şimdiye kadar hazırlanan en iyi oyun motorlarından birisi olarak görülüyor. Her ne kadar bazı geliştiriciler motorla sorun yaşasa da Unreal Engine 3 tabanlı pek çok başarılı yapım bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gears Of War 3 Unreal Engine 4 epic games
İlk DirectX 11 Destekli Oyun Yeni PSOne Klasikleri Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

naughtymmn

3.10.2009 14:58:04

0
Yukarıda yorum yazan arkadaş PS3'ün yada XBOX360'ın neye benzediğini biliyor mu acaba. Önemli olan hangi donanımı kullandığından ziyade hangi donanımı nasıl kullandığın. Konsollar gücünü hepsinin donanımının aynı olmasından alır. Limitlerini bilir, ona göre oyun yaparlar. Uncharted 2'yi gör, grafik olarak şuan çıkan birçok PC oyununa fark atar. Gow3'ü gör dev gibi ekranda o oyunu o grafiklerle oynamanın tecrübesi hiç bir pc oyunu ile karşılanamaz. GT5 ayarında araba yarışı var mı PC için. Evet kesinlikle 4-5 sene daha konsollar iş yapar. Xbox'ı bilmem ama PS3 kesin yapar. PS2 hala deli gibi satıyor, hala oyun çıkıyor. Bilmediği konu hakkında yorum yazanlara hastayım. Konsollar çıktıklarında en iyi bilgisayardan iyi olur zamanla düşerler. Ama en büyük özellikleri hiç bir zaman bilgisayarda oynayamayacağın exclusiveleridir. Bende bilgisayar ve ps3 var. Wowu bıraktığımdan beri bilgisayarda oyun oynamadım. Umarım olayı anlamıştır arkadaş ve fikirleri değişmeye başlamıştır..

By_e

1.10.2009 18:30:12

0
deneme

Kullanıcı Adınız

1.10.2009 17:21:14

0
ya yeni nesil konsollar nasıl 4 5 yıl sürüyor be hadi ordan grafik yok bir cacık yok anlaşılan konsolların ömrü dolmuş her seferinde 4 5 sene diyip milleti kandırıyorlar pc de shader model 5.0 geldi nasıl yetişcekler o konsoldaki ekran kartıyla pc ye işlemciye mi güveniyorlar?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız