Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kinect'e Özel, İptal Edilmiş Bir Gears of War Projesi Ortaya Çıktı

 
     İlk olarak Xbox 360 ile karşımıza çıkan Kinect hardcore oyuncu kesimi pek memnun edemedi. Genellikle casual oyunlar bulunduran Kinect için bir Gears of War oyunu geliştirilmeye başlandığı ancak bu oyunun daha sonra iptal edildiği ortaya çıktı.

      Gears of War: Tactics adını alan bu yapım Gears of War evreninde geçen gerçek zamanlı bir strateji oyunu. Belirtilene göre Epic Games, Gears of War: Tactics'i alfa sürecine kadar geliştirdi ve daha sonra oyunu iptal etti. Vgleaks tarafından sızdırılan oyunun ilk ve belki de son oynanış görüntüsünü aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak http://www.vgleaks.com/gears-of-war-tactics-gameplay Action Epic Games Unreal Engine 3 Xbox 360 Microsoft Gears of War 3
DriveClub'ın Yapım Aşaması Tamamlandı Metal Gear Collection 2014 Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.9.2014 12:50:01

0
Bu strateji oyunu gibi yapılmış. Bence TPS tarzında bir Kinect oyunu yapmalarını çok isterdim.

onur89tr

11.9.2014 19:05:43

0
İsabet olmuş...

RedTurkei

11.9.2014 14:22:32

0
Kinecte ya farklı yorumlar getirin.. Nintendo gibi yenilikçi yada kaldırın atın elimi kolumu sallamak için , Basbas bağırarak anlamasını beklemek için hiç uğraşmayın 199$ istemek akıl tutulmasıdır.. Normal cam çıkartın ufak yazılımla bunun yaptığı işi yapar işlemciyide yormaz.(şu anda kullanılan halinden bahsediyorum gelişmiş bir cihaz olduğu kesin)

SenJi

11.9.2014 12:36:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus Halo:Spartan Assault u hatırlattı.
Ertelenmesi iyi olmuş.Keşke Kinect den daha farklı şekillerde yararlanılabilseydi,kinect odaklı fps oyunları[Gamer filmindeki gibi].
Yeni çıkan Kinect ile gamer filmindekine yakın bir oyun yapılabilir.Kinect 2 mükemmel durumda ama onu yapmakta baya uğraş ister.Yaparlarsada devrim olur cidden.

Sir Maximus is BACK

11.9.2014 12:23:45

+1
Halo:Spartan Assault u hatırlattı. Ertelenmesi iyi olmuş.Keşke Kinect den daha farklı şekillerde yararlanılabilseydi,kinect odaklı fps oyunları[Gamer filmindeki gibi].
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız