Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted'ın Kayıp Bölümü PAX'ta Gösterildi

Hatırlarsınız aynı uçak ikiye bölünerek düşüyor, Elena ve Drake'in yolları kısa süreliğine ayrılıyordu.
 
 
     Amerika - Boston'da düzenlenen PAX fuarından ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Dead Space 2'nin ardından bu sefer Naughty Dog, PS3'ün ağır toplarından Uncharted serisinin ilk oyununda kayıp olan Chapter 3'ü katılımcılara sundu .

     Elena ve Drake'in zarar görmeden nasıl uçağa bindiklerini anlatan kayıp bölüm, Drake'in silahını kaybettiği patika bir dağ yolunda başlıyor. Bu noktadan itibaren Drake bir kontrol kulesine tırmanıyor ve oradan hangara iniyor. Burada bir düşman grubu ile kapışan Drake, Elena uçağı kaçırmaya çalışırken koruma ateşi açıyor. Uçağa sızdıktan sonra giren ara sahnede Elena panikleyerek uçağı nasıl uçuracağını bulmaya çalışırken, korsanların uçağa yanaşmasına engel olmaya çalışan Drake, Elena'ya direktifler veriyor. Uçak çalışmaya başladığında Navarro'nun silahlı adamları kamyonla birlikte uçağın peşine düşüyorlar. Drake kamyonun yakındaki varilleri patlarak takipteki aracı etkisiz hale getiriyor ve 4. bölüme geçiliyor.

      Tabii bu bölüm PAX'a özel olarak sunulmuş ve Naughty Dog ekibi bunun kesinlikle DLC veya başka bir şekilde ekstra içerik olarak sunulmayacağını belirtti. Hatırlatalım, bahsedilen bölüm ilk Uncharted bölümünden alıntıdır.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 action aksiyon oyunu uncharted naughty dog video inceleme
Lost Planet 2'nin PC Sürümü Ertelendi mi? Mass Effect 3'te Unreal Engine 3 Kullanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted: Drake's Fortune
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız